פורסם 2005 במאי 420 שנים אני מנסה להתקין visual studio .Net והוא לא מוכן להמשיך בגלל שהוא רוצה SP2יש דרך להתקין אותו בלי הSP המסריח הזה?
פורסם 2005 במאי 520 שנים למה לא יכול?ד"א, זה גם לא לוקח כ"כ הרבה זמן להתקין ולהסיר,40 דק'+ פעמיים ריסטרט...
פורסם 2005 במאי 520 שנים רק SP1 בודק חוקיות של הווינדוס. בכלל, במיקרוסופט החליטו שמניעת התקנת עידכונים לעותקים לא חוקיים היא לא חכמה. גם בגלל שפורצים אותה תוך יומיים, אבל בעיקר בגלל שכך רוב המשתמשים (שאינם חוקיים) מעבירים וירוסים, וכדומה וגורמים עומס על התשתית שפוגעת גם במשתמשים בחוקיים...בכל אופן, לא צריכה להיות לך בעיה להתקין SP2. אם יש בעיה אז היא לא קשורה לחוקיות של המערכת שלך...(אלא אם הווינדוס עצמו בגירסה פרוצה, מה שאני לא מכיר, אבל אם זה ככה זה עשוי ליצור בעיות).
פורסם 2005 במאי 520 שנים אין לי פתרון לבעיה שלך, אבל לידיעתך - אני התקנתי את Dot-Net 2003 עם SP1.ההתקנה לא עשתה לי בעיות ולא ביקשה SP2.
פורסם 2005 במאי 620 שנים בעקרון ה- VS .Net 2003 דורש רכיב שנקרה DotNet Framework 1.1 שנמצא ב-SP2.אפשר להוריד אותו באופן פרטני מהאתר ההורדות של מיקרוסופט.תבדוק בבקשה אם זה מותקן אצלך , אם לא אז ההצעות בקשר להסרה והתקנה מחדש , בטוח פותרות לך את הבעיה.
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר זה בסדר תודה כבר הסתדרתישכנעתי את הוינדווז שלי להתקין SP2 בעזרת לחץ פיזי מתון ;Dעכשיו הוא נותן לי סוף סוף להתקין את ה-Dot Net
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר כן אני יודעשמתי לב שזה beta2אבל לא נורא בנתיים זה עובד יפהולא מפריע לי ה-SP2 עד עכשיו
פורסם 2005 במאי 1220 שנים כן אני יודעשמתי לב שזה beta2אבל לא נורא בנתיים זה עובד יפהולא מפריע לי ה-SP2 עד עכשיומה זה הDOT NET הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.