פורסם 2005 במאי 420 שנים תראו יש לי תכרטיס xfx 6600 gt והקיצר רציתי לדעת מה הטמפ' שלי אז נכנסתי למשחק שיחקתי קצת ואז מהר יצאתי וראיתי תטמפ' היא היתה 75 וזה נראה לי ממש גובהה לא?הקיצר רציתי לדעת האם הרצת משחק נחשב מאמץ או לא?ומה נחשב מאמץ?יש אולי איזהשהי דרך לדעת מה הטמפ במאמץ ? כאלו כל הזמן הזה עד שיצאתי מהמשחק ודקתי יר'דו קצת הטמפרטורות יש מצב שהתוכנה (במקרה זה הדריבבר של ניוודיה 7.1.8.4)שאיתה אני בודק תטמפ' היא לא טובה אןלי מזיפפת תטמפ' או שמהוו הקיצצר מחכה לתשובוותתתוודה
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר יש אולי תוכנה שבודקת וידוע שהיא לא מזייפת?אם אין אז אני יחליף דריבבר נ.במה עם כל שאר השאלותת?
פורסם 2005 במאי 420 שנים אתה יכול לבדוק תוך כדי משחק (alt+tab), ואתה יכול להריץ לופים של 3MARK וישר ביציאה לבדוק.. מבחינת הזיוף, לא רק שיש סיכוי שהדרייבר עצמו לא קורא נכון, יש גם סיכוי שהחיישן עצמו מזייף, בכל מקרה אין לך הרבה ברירות חוץ מלהאמין לו (אלא אם כן יש לך חיישן חיצוני). כל מקרה.. לי יש בעיה דומה שאני מצמיד לכרטיס מסך מאורר 80ממ והטמפרטורה בדרייבר לא זזה! זה נראה לי ממש חשוד... זה קרה לי גם בדרייבר ישן וגם בדרייבר האחרון.
פורסם 2005 במאי 420 שנים לפעמים הבדיקה הכי פשוטה , זה בדיקה ידנית ,פשוט תיגע ביד בכרטיסככה תוכל לדעת (בערך) אם החיישן מזייף
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר אחי לא ידוע לי שיש לי חישן בבאצבעהחלפתי לדריבר החדש והטמפ' נשארה אותו דבר הטמפ' אמורה להיות ככה ?או שהיא צריכה להיות יוותר נמוכה(אם כן אז מה הטמפ' צריכה להיות?)יש פה לעוד משהו תכרטיס הזה?(xfx 6600 gt )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.