פורסם 2005 במאי 420 שנים יש לי 2 כוננים במחשבCDפירמטתי את כונן C שעליו נמצא הוינדוס ובכונן D שמתי את התיקיה שלי (שבה יש 50 ג'יגה שירים!!!!!!!)בקיצור התקנתי את הוינדוס על כונן C כמובן הפעם במערכת של NTFSאחרי שהתקנתי אני בא להיכנס לכונן D ואז הוא אומר לי שהכונן אינו מאותחל והאם ברצוני לאתחל אותו..ועוד בעיה! בכונן C מופיע לי רק 2 ג'יגה שהכונן עצמו בכלל הוא 19 ג'יגה!! איך זה יכול להיות?!?!חשובב מאודדדדדדדדדדדד במיוחד הבעיה הראשונה אני חייייייב את הכונן ואת התיקיה שלי אם לאאאא מווווותת! חובה חובה! אני יעשה הכללל כדי שהתיקיה תחזור!דחווף עזרה חברים!
פורסם 2005 במאי 420 שנים כונן D הוא בFAT32?נסה להיכנס אליו דרך דוס (אני בספק שזה יעזור אבל אין לך מה להפסיד)ניסית להריץ תוכנה לתיקון בעיות בכונן? (CHKDSK,SCANDISK... )
פורסם 2005 במאי 720 שנים יש לי תחושה לכונן D שלך היה כונן לוגי בלבד, ז"א לא PRIMARY PARTITION -> לכן נוצרו לך בעיות כשפרמטת את C ל NTFS במקום FAT32.פתרון ... כרגע אין לי, מצטערץ
פורסם 2005 ביוני 620 שנים תנסה לחבר את ההארדיסק ל מחשב אחר עם XP ותנסה לראות אם החומר עדין קיים. אם לא תנסה להעזר ב PARTITION MAGIC
פורסם 2005 ביוני 620 שנים תנסה לחבר את ההארדיסק ל מחשב אחר עם XP ותנסה לראות אם החומר עדין קיים. אם לא תנסה להעזר ב PARTITION MAGICבנאדם מאיפה שליתה את הת'ראד הזה, התגובה האחרונה היתה לפני יותר מחודש :s05:
פורסם 2005 ביוני 720 שנים בנאדם מאיפה שליתה את הת'ראד הזה, התגובה האחרונה היתה לפני יותר מחודש :s05: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.