עבור לתוכן

סיפור האחריות על המחשב - עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אז זה סיפור והכל מתחיל שקניתי שלושה חלקים עיקרים ב- <צונזר ע"י אחראי הפורום> (לוח אם ,מעבד, זיכרון).

AMD 64 - 3000 S-754

Gigabyte GA-K8NS

A-Data 512 x2 ddr 400 mhz

הלכתי לחבר שלי שהוא טכני מחשבים והוא התקין לי את כל החלקים שלי אצלו, אחרי איזה חודשיים פחות או יותר שהכל עבד כמו שצריך ורץ לי מאוד מהיר.

בעיקרון הייתי משחק במשחקים ופתאום המחשב התחיל לעשות לי בעיות לכבות לי באמצע משחקים ולעשות מסכים כחולים, ריסט באופן אוטמטתי.

בהתחלה חשבתי כרטיס מסך על הפנים כי שמעתי שהמאוור עשה לי רעשים והיה לי בעיות עם הדרייבים אז בעיקרון חשבתי שזה כרטיס מסך בלבד ולפעמים הצלחתי לסדר אותו והכל עבד בסדר.

ואז זה קרה המחשב שלי לא נדלק כל פעם שנסיתי לעלות לוינדוס הוא כיבה אותו, שלחתי אותו למעבדה לבדיקה אחרי 14 יום של בדיקות אמרו לי שהלוח נשרף ושלחו את הלוח האם לתיקון אחרי שהגיע יש בעיה חדשה אומרים לי שהמעבד והזיכרון הרוסים אמרו שזה מ- אוברקולוק!!!.

דרך אגב בחיים אני לא יעשה משהו שיהרוס לי למחשב במיוחד לא אוברקולוק אין לי תוכנה שמיועדת לכך או מותקנת על המחשב, המחשב מספיק מהיר עבורי.

בקיצר שלחו לבדיקה נוספת לקבוע מה יחליטו המעבדה ואז נראה אם אני יצרך לקנות מעבד וזיכרון חדש.

האחריות של <צונזר ע"י אחראי הפורום> כמובן מי שלא מרכיב דרכם האחריות היא שנה על מעבד ושנה על לוח אם ו שנה על זיכרון. כמובן שיש לי אחריות ואז זה לא תכף עבורם בגלל הסעיף שלהם "שימוש לא נכון ברכיב".

השאלה הגדולה איך אני יכול להוכיח להם שלא ניסתי לעשות אוברקולוק??????

חשבתי אולי המאוור שנתנו לי עם המעבד לא עבד כמו שצריך וחיממם לי את המעבד.

שיתסכלו בתוך הרדיסקים ויחפשו תוכנות של אוברקולוק.

מה יכול להיות עוד סיבות מקווה שתוכלו לי לנצח בתחרות שלהם ולהגיד לי מהם הסיבות להתחמממות של מעבד וזיכרון.

תודה רבה זאביק

פורסם

להיפך, הם אלה שאמורים להוכיח שעשית OC .

פורסם

כמו שאמר הבחור, אתה לא צריך להוכיח כלום ,דבר שני יש לך אחריות - תאיים בתביעה אם איום לא עובד- תתבע אותם :bash: (מנסיון -אתה זוכה בטוח)

ותקבל פיצוי הולם כולל עוגמת נפש.. דרך אגב יכולת לחסוך אותה אם היית קונה במקום אחר שאתה מכיר ובוטח בו - אתה לא הראשון ולא האחרון שעשו לו בעיות אחריות כאלו - אם הם לא יצליחו להוכיח את סעיף "שימוש לא נכון" הם יאשימו את החשמל בבית שלך :) מניסיון , להתראות :hi:

פורסם
פרסום חנויות:

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים