עבור לתוכן

Seat Ibiza או פולקסווגן פולו ? או אחר..

Featured Replies

פורסם

בין המכוניות הקטנות יותר, איביזה פיג'ו206 פולו וכו.. איזה עדיפה יותר מבחינת מחיר, ביצועים, בטיחות, אחזקה הנאה וכל הפרים

החשובים האלה ??

• תגובות 54
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה התקציב ? איזה טווח מודל אתה רוצה ?

פורסם

כמו שEvilSt!ng

מה התקציב , מה הדרישות שלך מהרכב ? נוחות, אמינות, אחיזה , חסכונית, חזקה ?

אני ממליץ לך לפתוח שירשור ב carsforum.co.il יעזרו לך שם עם תשובות מקצועיות מאוד , גם אני ינסה לעזור.

פורסם
  • מחבר

מעדיף לא לשאול שם.. הם רק אוהבים לצחוק על נובים כמוני והתגובות שלהם לא נעימות..

תקציב אני מאמין בסביבות ה60 אלף שקל המודל בטווח של בין 2000-2003..

דרישות.. אממ לא משהו מיוחד, אמינות יציבות על הכביש עוצמה הנאה.. כל מה שבן נוער כמוני צריך מרכב.. מראה =)

פורסם

אם אתה מחפש אמינות טוטאלית יחד עם הנאה מנהיגה, חסכון וסחירות פנטסטית, חפש לך טויוטה יאריס 2000-2001: ידנית כמובן. הבעיה היא שקשה מאד למצוא אותן וכשיש כאלו טובות למכירה, הן נחטפות ממש. לחילופין, בדוק את הסקודה פאביה... אם אין לך בעיה עם השם, תקבל רכב איכותי למדי, עם תמורה מלאה לכסף.

כמובן שיש עוד מכוניות קטנות בשוק (קליאו, 206, פונטו just to name a few) ואף אחת מהן אינה מהווה קניה גרועה, אך לדעתי הן נופלות מהיאריס והפאביה.

פורסם
  • מחבר

איך היאריס באמת אשמח לשמוע עוד קטן פרטים חשבתי עליה גם יש לה מחיר סבבה.. גם גטס עברה לי בראש אבל אני לא מת על הצורה

שלה

המלצות חברים

פורסם

היאריס היא הטובה בקטוגריה, IMHO: מנועים חסכוניים, איכות בניה מעולה, נוחות שלא נופלת מסופר-מיני אירופאיות ואפילו הנאה מנהיגה (תחומים שבהם היפנים נחשבו לנחותים בעבר) ויחד עם כל זאת היא גם מציעה אמינות יפנית. הגטס לא רואה את היאריס ממטר: היא פחות בטוחה, בזבזנית, רועשת ולא נוחה יחסית ליאריס.

פורסם
  • מחבר

סבבה.. ניסיתי להיכנס לאתר של סקודה לקבל מידע על הפאביה אבל האתר לא עובד

איך האיביזה בהשוואה ליאריס ?

אני מדבר על דגם 1400 100 כ"ס של האיביזה

פורסם

הפולו לפי דעתי

אני מעדיף גולף אבל זה יותר יקר :P

פורסם

לפי דעתי בתקציב הזה אתה יכול לרכוש גולף 1.6 גיר רגיל

ןלקבל הרבה הרבה יותר משאר המכוניות שהוזכרו פה

פורסם

לפי דעתי בתקציב הזה אתה יכול לרכוש גולף 1.6 גיר רגיל

ןלקבל הרבה הרבה יותר משאר המכוניות שהוזכרו פה

שטויות. הגולף רכב יקר לרכישה ואחזקה (חלפים, דלק). כמו כן, הוא יצטרך לרדת לשנתון נמוך יותר כדי לרכוש גולף בתקציב שלו - זה אומר סבירות לקילומטראז' ומס' ידיים גבוה יותר. ואם אמינות היא מעל לכל, לגולף אין סיכוי אל מול היאריס.

פורסם

אני לא מת על הפולו לדעתי האיביזה עדיפה.

פורסם
  • מחבר

גולף ב60 אלף של שנתון 2000 אני לא אמצא אולי עם תוספת של עוד 30 אלף שקל..

פורסם

לך על האיביזה!!!...היא פשוט כל-כך עוצמתית!!! ואני עוד נסעתי על דגם 99' אז תאר לעצמך מה זה דגם 03' :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים