עבור לתוכן

NEC ND-3520A, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה שאלות בקשר לצורב זה:

1. אם אני צורב דיסק של DVD אני מניח שרק קוראי DVD יוכלו לקורא את הדיסק הזה?

2. מה הכוונה ל Dual Layer? הרי אני מבין, 2 שכבות אבל, הוא צורב את הדיסק מצד אחד, ואז הופכים את הדיסק והוא צורב שוב או שפשוט הוא צורב ישר משני הצדדים?

3. מהי מידת הרעש (השאלה מופנת למי שכבר התנסה בצורב זה) ?

4. מה הכוונה לשחיקה של הצורב? אם אני אצרוב CD רגיל אז זה ישחוק את הצורב?

אני מתבייש על הבורות אבל אני רוצה לקנות את הצורב אוני בודק כמה דברים,

תודה רבה לעונים,

אופיר

פורסם

1) ברור שכונן CD לא יקרא דיסקים של DVD.

2) הכוונה שיש שתי שכבות עליהן כותב הצורב בשני אורכי גל שונים, לא הופכים לצד שני. (למרות שגם כאלה יש)

3) הוא לא ממש רועש (אולי קצת לקראת הסוף אבל הוא מגיע ל 10000 RPM אז זה מובן), ואם אתה שם עליו FW לא רשמי ואז בעת קריאה הוא ירעיש קצת (RIPLOCK REMOVED)

4) יש כאלה שמאמינים בכך, אני לא!

פורסם
  • מחבר

2) הכוונה שיש שתי שכבות עליהן כותב הצורב בשני אורכי גל שונים, לא הופכים לצד שני. (למרות שגם כאלה יש)

"למרות שגם כאלה יש"

ואיך קוראים לזה? או שזה פשוט דיסק שיש עליו מידע משני הצדדים?

פורסם

"למרות שגם כאלה יש"

ואיך קוראים לזה? או שזה פשוט דיסק שיש עליו מידע משני הצדדים?

Single Layer Double Sided זה דיסק חד שכבתי (4.7 ג'יגה נפח) שיש לו שני צדדים שניתן לצרוב עליהם ואז סה"כ המידע שאתה יכול לצרוב הוא 9.4 ג'יגה אבל צריכים להפוך את הדיסק כדי לצרוב וכדי לקרוא את זה אח"כ..

ב dual layer הצריבה היא על אותו צד של הדיסק אבל בשתי שכבות (זה משהו פנימי בדיסק ואתה לא יכול לראות את זה)

כל שימוש בכונן שוחק, זה שטויות בכלל לחשוב על זה ! אתה קונה כדי להשתמש בו או כדי שזה יהיה "קישוט" על המארז של המחשב ?

תשתמש כמה שאתה צריך ותיהנה ! בלי לעשות חשבון (יש לך שנתיים אחריות אם תקנה במקום "נורמלי")

פורסם

יש מדיות שהן Single-Layer שכותבים בהן על צד אחד 4.7GB, יש מדיות שהן Single-Layer Double-Sided שכותבים בהן על שני הצדדים 4.7GB בכל צד, יש מדיות שהן Dual-Layer שכותבים בהן על צד אחד 8.5GB, ויש מדיות שהן Dual-Layer Double-Sided שכותבים בהן על שני הצדדים 8.5GB בכל צד.

למיטב ידיעתי, צריבה של CDs בצורב DVD לא שוחקת את הצורב מבחינת צריבת DVD, מכיוון שיש לו עין לייזר נפרדת ל-CDs ול-DVDs.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים