עבור לתוכן

שאלה על צליל מוזר שרק אתה שומע

Featured Replies

פורסם

טוב אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל בואו נראה...

מכירים את זה שאתם שומעים כזה ביפפפפפ (כמו הצליל הזה שרק כלבים וסופרמן שומעים) שכאילו לא בא משום מקום

לפעמים הוא ממש חזק ולפעמים ממש חלש (וכל מה שבין זה לזה)

ורק אתם שומעים אותו וגם אם יהיה לידך מישהו הוא לא שומע את זה

וזה יכול לבוא ולהעלם בכל רגע נתון

זה רק אני או שיש הסבר לתופעה מאחורי הדברים שלי?

לא קראתי מה שכתבו..... אבל נביא תשובה

אתה שומע את הרעש הזה עקב סיבה פשוטה מאוד - לחץ.

האוזן מתכווצת, משהו שם מתרחב, ומופעל לחץ מאוד קל (ולא מזיק) על עור הטוף שגורם לך לשמוע את הביייייייפ הזה.

כל מי שטוען שהוא מזיק מדבר שטויות. זהו צליל שלא עושה כלום חוץ מלהציק לזמן מה.

• תגובות 69
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה צודק

גם אני חשבתי על זה לאחרונה

כי באמת הרגשתי כזה שיחרור לחץ באוזן מיד לפני ששמעתי את הצליל הזה

פורסם

אם הרגשת משהו משתחרר לפני שזה קרה אז אתה הראשון :kopfpatsch:

פורסם

גם אני שומע תצליל המוזר הזה , כאילו זרקו רימון ואחרי זה יש צילצול ...

וגם לי קורה הקטע עם הטלויזיה והממיר חח חשבתי שאני היחיד כבר

פורסם

כל מי שטוען שהוא מזיק מדבר שטויות. זהו צליל שלא עושה כלום חוץ מלהציק לזמן מה.

כולם אמרו וגם אני שמעתי שאם אתה יוצא ממקום עם הרבה רעש ויש לך "צפצופים" באוזן זה סימן שנפגעת באוזן.

פורסם

זה לא קשור לרעש חזק, זה פשוט רעש שאתה שומע.

פורסם

זה "הנזק" שנגרם בתוצאה מהצטברות רעשים באוזן, ויש על כך מאמרים רבים.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה "הנזק" שנגרם בתוצאה מהצטברות רעשים באוזן, ויש על כך מאמרים רבים.

צודק, אבל לגבי המאמרים אני לא יודע...

הלכתי לכמה מועדונים בארץ (ריקודים)

יש שם רעש חזק מאוד,

הלכתי כמה פעמים בהפרשים של כמה חודשים והכל היה טוב ויפה, נגיד רקדנו או משהו ואז יצאנו החוצה וחזרנו.

הלכתי בפורים למועדון אחר ולא יצאנו בכלל מהמועדון!, אז שאתה בפנים אתה לא שם לב לצפצופים כי יש רעש הרבה יותר חזק (של המוזקיה)

אבל בבוקר שיצאנו אני שומע צפצוף חזק באוזניים ואני שומע את כל האנשים כאילו הם שאפו גז הליום!

ושאלתי את חברים שלי וגם הם אמרו לי ככה, ואני מתחיל לצחוק כמו מטורף (בגלל שכולם נשמעים מוזר!)

בקיצר אמרתי יאללה זה יעבור...ולחברים שלי זה עבר אחרי איזה חצי שעה (חוץ מאחד שהיה לו סיפור כמעט כמו שלי)

אני הולך לישון וקם אחרי כמה שעות ועדיין יש צפצופים והם אפילו לא נהיו חלשים יותר! ואז מזה נבהלתי והזמנתי תור לרופא!

הוא בדק את האוזן ואמר שלעור התוף לא קרה כלום (תודה לאל) ושיש באוזן את העצב שאחראי על השמיעה והוא "התעייף" ולכן אני שומע את הצפצופים!

הוא אמר שזה יכול לעבור אחרי יום או אפילו אחרי חודשיים(!) אבל הוא לא אמר שזה לא יעבוד כל החיים או משהו.

ואכן אחרי 4 ימים-שבוע (לא זוכר בידיוק) הצליל התחלש מאוד מאוד ומאז אני כל הזמן שומע אותו הוא לא מפסיק אף פעם!!!

אבל אני לא שם לב אליו בכלל והוא לא מפריע לי (כי הוא ממש ממש חלש!) ואני חושב שאני ישמע אותו תמיד.

אם אני סותם את האוזניים עם האצבעות אני שומע אותו יותר חזק...והוא לא אמר לי איך קוראים לתופעה אבל כניראה שזה הטלנטון הזה...

עריכה:

אההה ודרך אגב אני כל היום לועס מסטיקים יכול להיות שיש לזה גם קשר כי מישהו פה רשם שהוא היה אצל רופא והוא אמר לו.

אבל עכשיו חופש גדול אז אני לא ילעס מסטיקים בכלל (במקרה עכשיו אני לועס)...כי אני אוהב לקחת מסטיקים רק לבית ספר! אני לוקח מסטיק

שאני יוצא מהבית (8 בבוקר) ולועס אותו עד-2, 3 או 4 (!) תלוי מתי אני חוזר...ותחשבו ככה כל יום אז יכול להיות שזה גם משפיע.

למי שרוצה לדעת אז מסטיק אורביט כחול (הארוכים האלה) ללא סוכר, חחח

פורסם

זה בכלל לא הרעש הזה. אנחנו דיברנו שם על רעש שאתה שומע ממכשירים שהפעלת נגיד, ושאנשים אחרים לא יכולים לשמוע את זה באוזן בלתי מזויינת.

אתה שומע את הרעש ה"לבן" של הטלוויזיה? אם כן אז אנחנו מדברים על זה, אם לא אז אתה לא יודע על מה אנחנו מדברים.

פורסם

גם אני שומע לפעמים את הצליל הזה זה מין כזה בזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לרוב זה קורא כשישי שקט נגיד אני הולך לישון ב 3 בלילה הכל שקט ואז זה מופיע.

אני לא הב שהולך למסיבות הרבה פעם בחודש בקושי וגם לא שומע מוזיקה בפול ווליום.

אין לי מושג ממה זה נובע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים