עבור לתוכן

שאלה על צליל מוזר שרק אתה שומע

Featured Replies

פורסם

אתם מדברים על הצליל ששומעים כמו בתוכנה הזאת:

http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=4760

התוכנה הזאת אולי מרגיזה ומרחיקה יתושים וזבובים. אבל, הבעיה איתה היא שהיא מעצבנת גם בני אדם.

לגבי הצליל שרק אתה שומע, נראה לי שכל אחד כאן מדבר על צליל אחר.

לא נראה לי שמדובר בצליל שנובע ממכשירי חשמל, מכיוון שאז אנשים אחרים גם היו שומעים אותו.

ההסבר שנשירת שערות מהאוזניים בגיל צעיר גורמת לך לשמוע צלילים שאנשים אחרים לא יכולים לשמוע לא נראית לי משכנעת במיוחד.

אני מחזיק בדיעה שאם מדובר בצליל גבוה ועמום שנמשך זמן קצר מאוד ולא לעתים תכופות, אז ככל הנראה מדובר בהפרש לחץ זמני באוזניים שגורם לך לשמוע צליל שלא קיים.

• תגובות 69
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים! היה לי את התופעה המוזרה מאוד הזאת לפני כשנה, זתומרת היא התחילה לפני כשנה אפילו יותר, הציפצוף הלא נגמר הזה שבדרך כלל שיש שקט מוחלט אז הוא מופיע וגורם להרגשה שעוד שנייה האוזניים מחתפוצצות וזה כמו שריקה מעצבנת כזאת, אוקיי אז הלכתי לרופא בגלל שחודשיים שלמים חשבתי שזה ייעלם מעצמו וזה לא קרה, הרופא אמר שזה מרגישות בעצמות הלסת {או משהו כזה אבל רגישות באיזור החניכיים ואיפה שנוגסים}, בקיצור, אמר לי לא ללעוס מסטיק במשך כמה חודשים ואני כזה שבקושי לועס מסטיקים. בין לבין התחלתי לחקור את התופעה וחיפשתי בכל מיני אתרים באינטרנט על דבר שמסביר את הציפצוף המרגיז הזה והבנתי שזה דבר שנקרא טנטון, כפי שמישהו כבר הזכיר בתחילת הנושא, טינטון נגרם משמיעת צלילים ורעשים בווליום מאוד גבוה ויש האומרים שהטנטון הזה יכול להישאר "בתוך" האונזיים לכל החיים. אני עשיתי כמה וכמה בדיקות עם עצמי והגעתי למסקנה שכשאני שומע מוזיקה בווליום גבוה במשך אותו יום אני אסבול מהציפצופים האלה, אבל תשימו לב תעשו ניסיון עם עצמיכם {מי שסובל מזה} אל תשמעו למשך שבוע שבועיים בווליום גבוה ותראו שגם אצליכם זה נעלם, ואני אומר שבוע שבועיים כי מי שמתלונן עדיין לא ניסה להפסיק עם זה ולכן עדיף לעשות הפסקה כזאת ותראו שזה לא חוזר כי עכשיו אני לא סובל מהציפצוף הזה ככה סתם אלא רק שאני שומע שירים או סרטים או לא יודע מה נחשף פשוט לרעשים מאוד חזקים.

פורסם

אהה הציפצוף הזה? לכולם יש,גם לי,שטויות..

אני מדבר על טיק קטן,כמו של שעון,שאני כל הזמן שומע מהאוזניים.. לשניה..

פורסם

ואאלה דודי זה הגיוני כי כשאני למשל לוחץ חזק חזק את הלסת, אני שומע את הצליל הזה בדיוק.

פורסם
  • מחבר

דוגרי נראה לי זה באמת איזון לחצים באוזן

כי הצליל הזה בא ביחד עם הרגשה כזו מוזרה באוזן

לא חשבתי אני יתחיל עם הדיון הזה הוא יגדל למימדים כאלו (כבוד)

פורסם

איזה פלאפון יש לך?

והאם הוא נמצא לידך כשאתה שומע את הצליל?

פורסם
  • מחבר

נוקיה 6100 והוא תמיד לידי

פורסם

זה באמת מתגבר כשעושים ככה עם הלסת. יכול להיות לזה קשר שיש לי SPARK 7 במחשב(אני שומע את הרעש גם כשהמחשב סגור, ושמעתי אותו פעם ראשונה לפני שקניתי אותו)?

פורסם

:o

הגעתי ל19999.

הלחץ באוזניים מטורף!!! :silly:

זה עושה בחילה....

תגידו זה באמת אומר שיוצא מהרמקול 19999HZ ?

וד"א זה בדיוק הצליל (בין 6000-19999) ששומעים כשיש רעש באוזניים.

אני אחריי 17000 כבר לא שומע כלום

פורסם

אני אחריי 17000 כבר לא שומע כלום

זה תלוי בכ. קול ובעיקר ברמקולים. רמקולים שונים נשמעים מאוד שונה ויש להם תחומי תדרים שונים. לא נראה לי שרמקול רגיל יכול להתקרב ל20Kי...
פורסם

זה תלוי בכ. קול ובעיקר ברמקולים. רמקולים שונים נשמעים מאוד שונה ויש להם תחומי תדרים שונים. לא נראה לי שרמקול רגיל יכול להתקרב ל20Kי...

נדמה לי ששלי יכולים...=\

אאל"ט הם 18KHZ - 20KHZ.

פורסם

אף אוזן אנושית לא יכולה לשמוע יותר מ20KHZ או 25 לא זוכר

פורסם

ב19000 אני שומע את המגנט של הרמקול ולא את הצליל. ד.א. משהו מוזר מאוד - כשאני נכנס לCSS דרך הSTEAM אני שומע את הרעש הזה מהרמקול של המחשב.

פורסם

גם אני סובל מהטנטון . נגרם לי מתאונת דרכים חזיתית ז"א חשיפה לרעש חזק מאוד שיוצר טרואמה בגוף

פשוט תאלץ לחיות עם זה

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא סובל מהטנטון

אני לא סובל בכלל מהתופעה הזו היא לא מפריע בכלל ומופיעה פעם ב...

אני לא חושב אנחנו מדברים על אותו הדבר (גם מעולם לא נגרמה לי טראומה שמיעתית או אחרת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים