עבור לתוכן

שאלה על צליל מוזר שרק אתה שומע

Featured Replies

פורסם

גם אני שומע את זה. כמו מלא אנשים צועקים בטון גבוה ובשקט.

דרך מצויינת להתעורר בבוקר זה להדליק את הטלויזיה(עם ווליום 0) ולהתעורר מהצפצוף המעצבן הזה. מומלץ ביותר.

• תגובות 69
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו מה העניןי הגדול יש את זה לכל בן אדם

רוצים לפתוח קבוצת תמיכה וזהו?

פורסם

גם לי יש את זה... אחד המקורות של הרעש היא טלוויזיה... אני יכול להגיד אם הטלוויזיה דלוקה גם אם היא מושתקת ונמצאת בחדר אחר... לפעמים זה מאד חזק ויש שקט ולפעמים אין את זה בכלל...

פורסם

גם אני שומע את זה. כמו מלא אנשים צועקים בטון גבוה ובשקט.

דרך מצויינת להתעורר בבוקר זה להדליק את הטלויזיה(עם ווליום 0) ולהתעורר מהצפצוף המעצבן הזה. מומלץ ביותר.

איך אתה יכול להדליק את הטלויזיה אם עדיין לא קמת?...

למי שיש את זה, אתם גם מרגישים לחץ באוזן? (רציני)

פורסם

שלום אני OVERLOAD ויש לי ציפצופים באוזניים

WOW אני שמח שהוצאתי את זה החוצה...

::)

ד"א פעם לפני כמה שנים היו לי הרבה ציפצופים כאלה, היום כמעט שלא, יכל להיות שזה קשור לגיל?

אולי בגלל שתחום התדרים הגבוהים ששומעים יורד עם השנים הפסקתי לשמוע אותם?

פורסם

ד"א פעם לפני כמה שנים היו לי הרבה ציפצופים כאלה, היום כמעט שלא, יכל להיות שזה קשור לגיל?

אולי בגלל שתחום התדרים הגבוהים ששומעים יורד עם השנים הפסקתי לשמוע אותם?

אלוהים ישמור אתה בן 16!!!!!!! ממש זקן!, ביררת אם יש מקומות פנויים באחוזת ראשונים? :lol:

פורסם

התחום יורד לבד אחרי גיל 12

(המקסימום זה 20000HZ)

אם אתה שומע מוזיקה חזקה או חשוף לרעש הוא ירד לרמה נמוכה מאוד אפילו בגיל 20-18

פורסם

כן מכיר תתופעה, ציפצוף אקראי באוזניים בלי שום קשר ופעם בהמון זמן .. יש המון אמונות תפלות גם בעניין הזה : חלק מהסבתות אומרות שכשמישהו מדבר עליך אתה שומע תציפצוף הזה.

אני אישית חושב שזה קשור למכשירי חשמל או משהו שקשור לנוזל האיזון באוזניים...

פורסם

התחום יורד לבד אחרי גיל 12

(המקסימום זה 20000HZ)

אם אתה שומע מוזיקה חזקה או חשוף לרעש הוא ירד לרמה נמוכה מאוד אפילו בגיל 20-18

התאים באוזניים של "השערות" הדקיקות לא מתחדשים וכבר מגיל 0 השמיעה יורדת. תינוקות שומעים רעשים שאף מבוגר לא יישמע.
פורסם

התאים באוזניים של "השערות" הדקיקות לא מתחדשים וכבר מגיל 0 השמיעה יורדת. תינוקות שומעים רעשים שאף מבוגר לא יישמע.

וואללה...אולי אני אתן לבת-הדודה שלי (בת חצי שנה) לשמוע איזו הקלטה איכותית של GUNS N' ROSES ולשאול אותה מה היא חושבת על ההקלטה.

כמובן שיש ירידה עם הלידה אבל הירידה היא כ"כ מזערית (וזה כמובן אם לא נחשפים לרעש חזק) שאני לא מאמין שאפשר להרגיש אותה.

פורסם

1 הירידה היא מזערית כל כך שזה כמעט ולא נחשב.

2 לא הוכך מדעית שהמוח מסוגל לעבד\שהשערות יכולות להרגיש תדרים מעל 20KHZ.

פורסם

לי אם אני מנתק את כל החשמל בחדר(= שקט מוחלט) או משתמש באטמי אוזניים יש ציפצופים ורעש לבן , את הציפצופים אני מפסיק בשניה (אני פשוט מתרכז בראש) וגם הרעש הלבן נהיה יותר חלש.

פורסם

מכיר את זה, אבל אני מפחד שלי זה בגלל המוסיקה החזקה. ><

ד"א, Ryuhou, רעש *לבן*?

פורסם

1 הירידה היא מזערית כל כך שזה כמעט ולא נחשב.

2 לא הוכך מדעית שהמוח מסוגל לעבד\שהשערות יכולות להרגיש תדרים מעל 20KHZ.

לא דיברתי על התדירות, אלא על עוצמת הקול.
פורסם

נראה לי זה קורה לכולם..וזה לא בגלל נשירת שערות בעוזן אני חושב שזה פריקה אלקטרומגנטית באוזן...שניצברת בעור הטוף.

תגידו זה אותה תופעה גם כשנותנים כפה חזקה למישהו באוזן הוא שומע פייייי...עם כן אני מכיר מישהו שהיה צריך להיות כבר קרח באוזן בגלל זה חחח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים