פורסם 2005 במאי 320 שנים טוב אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל בואו נראה...מכירים את זה שאתם שומעים כזה ביפפפפפ (כמו הצליל הזה שרק כלבים וסופרמן שומעים) שכאילו לא בא משום מקוםלפעמים הוא ממש חזק ולפעמים ממש חלש (וכל מה שבין זה לזה)ורק אתם שומעים אותו וגם אם יהיה לידך מישהו הוא לא שומע את זהוזה יכול לבוא ולהעלם בכל רגע נתוןזה רק אני או שיש הסבר לתופעה מאחורי הדברים שלי?
פורסם 2005 במאי 320 שנים יותר מדי מסיבות\מוזיקה בווליום חזק בכל מקום אחר.תשאל כל מי ששומע הרבה מוזיקה בווליום גבוה (בדרך כלל אנשים שהולכים להרבה מסיבות), הוא יגיד לך שיש לו צפצופים באוזניים. זה לא דבר טוב.
פורסם 2005 במאי 320 שנים יש בתוך האוזן שלך מליארדי שיערות מיקרוסקופיות אשר רוטטות כאשר צליל כלשהו עובר דרכם (הסבר הכי פשוט שיש. לא נעמיק)מתיי שאתה שומע צליל חזק זמן רב השיערה בסוף תישבר, תנשור או איך שלא תרצה לקרוא לזה ומתיי שהיא כבר איננה אתה שומע לזמן קצר את הצפצוף בכל פעם שאתה שומע את הצליל הזה אתה צריך לדעת שהשמיעה שלך צונחת בצורה מזערית אבל בלתי הפיכה
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר נשמע מפחידזה לא רעש ששומעים כל הזמן או רק שיש שקט (כמו אנשים עם בעיות ציפצוף באוזניים)זה יכול לבוא גם שיש רעש מסביב (טלויזיה או דיבורים לדוגמה)
פורסם 2005 במאי 320 שנים אתה מתכוון לצפצוף באוזניים שיש אחרי מסיבות רועשות וכאלה, או לרעשי לוואי שיש לפעמים משנאים, טלוויזיות וכאלה?לגבי התופעה הראשונה - ההסבר של CASIOMAN די מדויק - השערות שנופלות / נשברות גורמות לנו לשמוע צליל גבוה לפרק זמן קצת (עד מס' שעות אם אני לא טועה).לגבי התופעה השניה - זהו פשוט רשע סטטי שנובע מחריגות בתדר מסוים, חוסר /שיבוש בקליטה וכאלה (רעשי לוואי, רעש לבן וכו'). בנוסף, כבר שמעתי על רעש כזה שנובע מכלמיני מכשירים חשמליים (שנאים [מטענים] של טלפונים סלולאריים, שנאי חשמל ברחוב וכו'). אני לא כ"כ מכיר את ההסבר לתופעה הזו, ואין לי עכשיו ממש זמן לחפש... :-\ אני אנסה למצוא אותו מאוחר יותר.
פורסם 2005 במאי 320 שנים לתופעה שאתה מתאר קוראים "טינטון"http://www.tinnex.co.il/heb_about_tintun.htmlhttp://www.geocities.com/tinnitunואם זה קורה לך הרבה אני היתי מציע לך מאוד שתפנה לרופא.
פורסם 2005 במאי 320 שנים יכול להיות שאתה מתכוון להפרשי לחץ באוזניים שהמוח מתרגם למעין צפצוף קצר ועמום?
פורסם 2005 במאי 320 שנים אני רציני לגמרי אז בבקשה לא לצחוק אולי זה המסך שלך, יש לי מסך אחד שכששמים אותו על רזולוציה גבוהה הוא מפיק צליל כזה מרוחק וממש נשמע דומה
פורסם 2005 במאי 320 שנים תחום תדרים שונה לכל אדם ואדם, עם הגיל / שמיעה ועוד פרמטרים לפעמים התחום קטן ולכן יש מצב בו אתה יכול לשמוע משהו ומישהו אחר לא.
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר תודה לכל המגיביםאחלה תשובותאני יסביר את עצמי יותר טובזה לא בא אחרי מסיבות או משהו עם רעש חזקוזה גם לא ממשיך לכמה שעות, לרוב זה נפסק אחרי כמה שניות לכמה דקותזה גם מופיע פעם ב.. לא בתדירות גבוה בכללאבל התשובה שזה בא ממוצרי חשמל נראת לי הגיונית כי החדר שלי מפוצץ בהם
פורסם 2005 במאי 320 שנים גם אני שומע את הצלילים האלה!!!!אבל זה לא קורה לי אחרי מסיבות או שום דבר כזה, זה פשוט קורה באקראיות!זה קורה לי לפעמים כשאני הולך לישון אז אני שומע מן צפצוף כזה בתדר גבוה, אבל כששום מכשיר חשמלי בחדר דלוק.
פורסם 2005 במאי 320 שנים אני יודע על מה אתה מדבר זה מציק לאללה פתאום בלי קשר זה בא ונעלם אחרי כמה שניות
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר אז אני רואה שאני לא לבדמעניין באמת מאיפה זה מגיע ולמה לחלק יש את זה ולחלק לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.