עבור לתוכן

רוצה לקנות משקפי ראיית חום\לילה

Featured Replies

פורסם

לי אין בן דוד בטייסת ושום בטיח, אני יוצא יחידה קרבית והשתמשתי במכשירים האלו כל השירות שלי, היה לי אחד אישי שלי.

עשיתי איתם את כל הניסויים האפשריים, גם בטרמי וגם במא"כ.

אז אני חושב שאני קצת מבין.

קלטנו ששתכם מבינים...לא צריך להתלהב יותר מידייי...ואני שחקתי בסרט פורנו עשיתי את כל הניסוים האפשרים אז אני קצת מבין בזה..את מי זה מעניין?! :spermat:

פורסם

לי אין בן דוד בטייסת ושום בטיח, אני יוצא יחידה קרבית והשתמשתי במכשירים האלו כל השירות שלי, היה לי אחד אישי שלי.

עשיתי איתם את כל הניסויים האפשריים, גם בטרמי וגם במא"כ.

אז אני חושב שאני קצת מבין.

איזו יחידה ?

פורסם

קלטנו ששתכם מבינים...לא צריך להתלהב יותר מידייי...ואני שחקתי בסרט פורנו עשיתי את כל הניסוים האפשרים אז אני קצת מבין בזה..את מי זה מעניין?! :spermat:

ראשית, בזה שזה שנינו ולא שתינו.

שנית, זה כן מעניין את אותו בחור שרוצה לקנות משהו כזה, הוא צריך להבין את ההבדלים ע"מ לקנות את מה שמתאים לי.

שלישית, nehmia לא מבין, הוא מדבר הרבה שטויות שהם פשוט לא נכונות ומסתמך על בן דוד שלו ו"ראיתי את זה פועל" כנגד ניסיון אישי ותפעול עשרות מכשירים כאלו לאורך כל השירות.

איזו יחידה ?

שירתתי בגבעתי.

פורסם

ממתי גבעתי משתמשים בכזה ציוד ??? (בלי דיסרפספקט) אבל חשבתי שרק ליחידות מובחרות יש גישה לכזה ציוד. ו*כל* השירות השתמשת ? מעניין..

פורסם
  • מחבר

...

תריבו על יחידות צבאיות אחר כך :P

אני לא צריך מצלמה(לכל מי שהביא לינקים למצלמות)

אני צריך משקפת...

פורסם

ממתי גבעתי משתמשים בכזה ציוד ??? (בלי דיסרפספקט) אבל חשבתי שרק ליחידות מובחרות יש גישה לכזה ציוד. ו*כל* השירות השתמשת ? מעניין..

כתוב בפרופיל שלך שאתה בן 18... זה משונה ביותר.. התגייסת כבר? לאן (אם עוד לא, לאן אתה מיועד) ?

באמת נראה לך שרק ליחידות מובחרות יש גישה לציוד ראיית לילה (מבוסס מא"כ\טרמי, זה ממש לא משנה) ...? ג'יזס....

פורסם

Enc0der צודק לחלוטין :xyxthumbs:, אני עוד אוסיף.

היחידות המובחרות משתמשות בידיוק באותו ציוד שהיחידות הקרביות הרגילות משתמשות .(אני מדבר על חי"רניקים, לא יודע מה עם השאר.)

במלחמה של היום אתה צריך להשתמש בכל האמצעים שיש ברשותך.

פורסם

:bash:

באתר 'המוסד לציוד ריגול' www.hamosad.com ישנם מצלמות שקולטות קרני אינפרא אדום בתחום 600 עד 1000 nnm בעלי תאורת אינפרא אדום

המאירות למרחק שעד 100 מטר.

בנוסף יש פנס אינפרא אדום המאיר למרחק של 300 מטר !

פורסם

:bash:

באתר 'המוסד לציוד ריגול' www.hamosad.com ישנם מצלמות שקולטות קרני אינפרא אדום בתחום 600 עד 1000 nnm בעלי תאורת אינפרא אדום

המאירות למרחק שעד 100 מטר.

בנוסף יש פנס אינפרא אדום המאיר למרחק של 300 מטר !

:lol:

הם מוכרים מזל"טי ריגול באתר: http://www.hamosad.com/Product.asp?Pid=1500&Cat2Cat1ID=3969&Cat2ID=8028

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים