פורסם 2005 במאי 220 שנים http://www.pandas.co.il/default.php?manufacturers_id=53&sort=5a&&page=2שימו לב: WindowsME ביותר מ-500 ש"ח.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 220 שנים האמת, כשראיתי את הכותרת הזאת חשבתי שאתה מציע WinME מקורי למכירה, ובדיוק באתי לכתוב "גם אם תיתן לי אותו בחינם אני לא אתקין אותו"...
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר האמת, כשראיתי את הכותרת הזאת חשבתי שאתה מציע WinME מקורי למכירה, ובדיוק באתי לכתוב "גם אם תיתן לי אותו בחינם אני לא אתקין אותו"...ענקודר, כמה שזה אופייני לך. עשיתי עכשיו סריקה אחורה להיסטוריה של הפורום הזה, איי איזה ימים יפים, איזה אנשים, איזה משתמשים !!!היה כל כך כיף,e-Pitam, מישה, DXT, rockford, ועוד חברים ......איי אאיזה קהילה מדהימה.ואני זוכר שנכנסתי לקהילה הזאת בכאסח- איתך.
פורסם 2005 במאי 220 שנים לי בבית יש ווינדוז מי מקורי ארוז. אפילו לא פתחנו אותו. קיבלנו מנטויז'ן מתנה פעם. מישהו מוכן לקנות? או יותר טוב: מישהו מוכן לשלם לי כדי שאני אתקין אותו על המחשב שלי?
פורסם 2005 במאי 220 שנים תתרום לבית ספר שלך או משהו. התשגעת ?? אתה רוצה שישעו אותו בגלל גרימת נזק בלתי הפיך למחשבים של הביצפר ??
פורסם 2005 במאי 220 שנים מה, מה רע?סה"ך מערכת הפעלה יציבה כמו סלע.שעומד על מגדל קלפים.שמחזיק חולה פרקינסון.על סירה.בזמן צונאמי.
פורסם 2005 במאי 220 שנים חח גם לי יש את זה מקורי בקופסה מנטוויז'ן הווינדוס הזה אסון, יום אחד נעלמו לי כוננים, האופיס הפסיק לפעול והאינטרנט עשה אינספור שגיאות יציב ביותר :lol:
פורסם 2005 במאי 320 שנים למען האמת הייתה לי פעם התקנה ממש מוצלחת של Win ME... החזיקה 9 חודשים רצופים ללא בעיות; אז קראו לי מזליסט מניאק בפיסיפרו. וכן, אני זוכר איך שכשעוד השתמשנו ב-98, בא e-Pitam שקיבל את ה-ME מאיזה קרוב משפחה מארה"ב לפני ההשקה בארץ ושילהב את כולנו לגבי טיבה של מערכת ההפעלה, שלרבות השנים תתגלה כמוצר הזוועתי ביותר מבית Micro$oft.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.