עבור לתוכן

SpyWare טורדני במיוחד שנוצר בכל הפעלה של האינטרנט!

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחרונה תקף את מחשבי Spyware מוזר ביותר. הוא רץ בזיכרון בתור 2 קבצים שמתחילים במספר אותיות

לועזיות כשבסיומן 32.exe

אני סוגר אותם מהזיכרון והם עולים מיד שוב.

אז אני סוגר אותם ומוחק מהר מהמחשב. מוחק מה-Startup , שלא יעלה בפעם הבאה עם המחשב. ואז באמת

הם לא עולים יותר, אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר (iexplore.exe) הם חוזרים!

ניסיתי הכל, את כל תוכנות ה-Anti Spyware (לפחות 7 תוכנות ניסיתי) והן עוזרות, מסירות הכל. אבל איך

שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר הקבצים חוזרים. גם לוקח לאקספלורר מעט זמן להיפתח.

מה שהקבצים האלו גורמים זה לכך שיקפצו לי חלונות פרסומת כשאני גולש באינטרנט.

אז מה שאני עושה כרגע זה עובד עם FireFox, דפדפן מצויין, רק שהוא לא מעלה את כל האתרים, אז אני

משתמש גם ב-Maxton, גם דפדפן מצויין.

אין לי שום בעיה, מלבד כך שכשאני מעלה את האינטרנט אקספלורר, חוזרים הקבצים האלה.

מידע חשוב נוסף: אפילו את ה-iexplore.exe אני לא יכול למחוק! אני מוחק אותו, מחכה 5 שניות והוא חוזר!

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר שעזר לזה. בכל פעם שמפעילים את ה-iexplore, נוצרים 2 הקבצים האלה

בתיקיית ה-Windows ועולים לזיכרון ואז קופצות לי פרסומות כשאני גולש ב-iexplore.

אשמח מאוד לפתרון ל-Spyware טורדני זה, לשמוע אם עוד אנשים נתקלו בו וכו'

כל פיסת מידע תעזור.

תודה רבה :)

פורסם

תוריד hijackthis,

תפרסם כאן את הלוג.

פורסם
  • מחבר

לפרסם את הלוג שנוצר לאחר מחיקת הקבצים מהמחשב והזיכרון? או כאשר הם רצים בזיכרון (כלומר אחרי שהרצתי את iexplore)?

פורסם

קודם כל תפרסם את הלוג.

פורסם

תוריד את התוכנה HijackThis , תיכנס לתוכנה ותלחץ על Do a system scan and save a logfile.

את הלוג שתקבל בסוף הסריקה תפרסם כאן.

*אל תבצע סריקה בזמן שדפדפן כלשהוא פועל ברקע.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תפרסם את הלוג.

איזה מהם?

תוריד את התוכנה HijackThis , תיכנס לתוכנה ותלחץ על Do a system scan and save a logfile.

את הלוג שתקבל בסוף הסריקה תפרסם כאן.

*אל תבצע סריקה בזמן שדפדפן כלשהוא פועל ברקע.

לפרסם את הלוג שנוצר לאחר מחיקת הקבצים מהמחשב והזיכרון? או כאשר הם רצים בזיכרון (כלומר אחרי שהרצתי את iexplore)?

פורסם

קודם כל תפרסם את הלוג.

כותבים BRUCE LEE ולא BRUSE LEE.

פורסם
  • מחבר

כותבים BRUCE LEE ולא BRUSE LEE.

בתור אדם עם מעל ל-6000 הודעות, בעל וותק כה רב, אינך חושב שלהודעות מסוג זה קיימת האפשרות של שליחת הודעה פרטית?

פורסם

בתור אדם עם מעל ל-6000 הודעות, בעל וותק כה רב, אינך חושב שלהודעות מסוג זה קיימת האפשרות של שליחת הודעה פרטית?

נאה דורש, נאה מקיים ;)

פורסם

Falcon4g3 - כשהם רצים בזיכרון.

integral - אם אין לך מה להוסיף לדיון חוץ מספאם , אז אל תגיב.

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה בדיוק!

פיטרון מהיר

פורמט , אין מה לעשות

בעיה אחת המעצבות ביותר שיש!

את כל המחשב זה האט לי!

פורסם

אני חושב שאני מכיר את SPYWARE הזה, נתקלתי בו כבר מספר פעמים (לא אצלי במחשב ברוך השם). בכל הפעמים ניסיתי להעזר בכל התוכנות הקיימות כולל HijackThis, ונאדה! אולי היום סוף סוף אראה משהו שמצליח להעיף אותו לחלוטין ללא פירמוט :s05:

פורסם
  • מחבר

הבנאדם שה-Spyware היה לו על המחשב עשה כבר פירמוט ואין באפשרותי להביא פה LOG של HIJACKTHIS לצערי עקב כך :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים