עבור לתוכן

מה נותן חיבור החשמל המיוחד בSATA והאם אפשרי להחליפו במולקס רגיל?

Featured Replies

פורסם

...

פורסם

עד כמה שידוע לי, היתרון של החיבור חשמל המיוחד של SATA הוא שהוא פשוט יותר נוח לחיבור וניתוק מחיבור מולקס שצריך לנענע כמו בחקירת שב"כ עד שהוא יוצא החוצה (לספקי כוח איכותיים יש חיבורי מולקס די נוחים לחיבור וניתוק).

בדיסקים קשיחים מסויימים יש אפשרות לחבר גם חיבור מולקס וגם חיבור חשמל של SATA (צריך להיזהר שלא לחבר את שניהם).

במידה ובדיסק הקשיח לא קיים חיבור מולקס, אז אני מניח שניתן לקנות מתאם.

פורסם

לא ראיתי דיסקים שאין להם מולקס.

וזה לא משנה באיזה מהם אתה משתמש.

פורסם

פורום של מומחים למחשבים ? I don't think so

החיבור החדש (ויש דיסקים שיש להם רק אותו, סיגייט, וגם המסקטור מהדגמים החדשים עם 16 מ"ב באפר) מיועד פשוט עבור hot swap למי שיש בקר שתומך בזה.

כמה פשוט :xyxthumbs:

פורסם

פורום של מומחים למחשבים ?  I don't think so

החיבור החדש (ויש דיסקים שיש להם רק אותו, סיגייט, וגם המסקטור מהדגמים החדשים עם 16 מ"ב באפר) מיועד פשוט עבור hot swap למי שיש בקר שתומך בזה.

כמה פשוט   :xyxthumbs:

תשמע אני לא אמרתי שאין אמרתי שאני לא ראיתי אחד כזה ואני מודה שלא ראיתי במו עיני דיסק של מאקסטור עם 16מגה באפר.

וחוץ מזה זו לא ממש הייתה השאלה פה אני אמרתי שזה לא משנה בכלל באיזה חיבור משתמשים בכונן המכילו את שניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים