פורסם 2005 במאי 220 שנים שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד...השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה...תודה..
פורסם 2005 במאי 220 שנים יכולים להיות שני גורמים לבעיה:1. המאוורר מלא באבק ולכן הוא נתקע.2. המאוורר פגום ואין מה לעשות בקשר לזה , חוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס(אם יש לך)
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר ראיתי שלמאורר יש אבק אבל לא כל כך הרבה אבק שיכול לחסום אותו ...מה אתה אומר ?הוא פגום ?
פורסם 2005 במאי 220 שנים המאווררים הקטנים האלה לא ממש איכותים ונהרסים לרוב גם לי נהרס בכרטיס הישן שלי......תנסה לנקות את האבק זה אעם הוא עדין לא עובד תנסה לממש את האחריות... עם כבר אין לך אחריות זה לא ממש קריטי לדעתימקסימום תקנה קירור חדש
פורסם 2005 במאי 220 שנים תנקה תמאורר שואב אבק או משהו אם לא פועל תנסה לשמן יש מדריך באתר אם לא עוזר הלף המאוורר תחליף קירור
פורסם 2005 במאי 220 שנים תנקה תמאורר שואב אבק או משהו אם לא פועל תנסה לשמן יש מדריך באתר אם לא עוזר הלף המאוורר תחליף קירור חס וחלילה שואב אבק זה יוצר כלכך הרבה אבק סטטי שכל המערכת עלולה להישרף לך מזה(זה נכון גם בתאוריה שלמדתי ומה לעשות למדתי את זה גם על בשרי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.