פורסם 2005 במאי 220 שנים הבעיה כזאת,כרגע גליתי שהוא לא פועל אוטומטית והוא לא מאפשר לי לשנות אותו חזרה לאוטומטית...מה עלי לעשות?(הנה התמונה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 220 שנים ה-auto protect סגור, כי אינך מפעיל את תהליך ccapp.exe,אני מאמין ששינית משהו בmsconfig, הורדת וי ממשהו שנקרא ccapp?
פורסם 2005 במאי 220 שנים בתץיקייה הזאת:C:\Program Files\Common Files\Symantec Sharedיש קובץ שנקרא CCAPP.EXE תפעילו אותו ותשימו לב שה-Auto Protect כן עובד.
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר ועכשיו בעיה נוספת... שאני עושה ריסט זה חוזר למצב הקודם, והאנטי וירוס שוב לא אוטומטי...אותו סיפור כמו קודם.איך אני עושה את זה אוטומטי לתמיד?
פורסם 2005 במאי 220 שנים לחץ התחל> הפעלה> הקלד: msconfig לך ללשונית אתחול (startup), וסמן וי לה השורה בה כתובה המשימה "ccapp". לחץ O.K בצע ריסטרט. בהצלחה! נ.ב כל פעם שאתה רוצה להוריד משהו לרשימת אתחול שלך (מה שיעלה עם המחשב), היכנס ל-msconfig.
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר חחחח מצחיק אין לי את זה שם...נכנסתי למה שאמרת לי ואז לאתחול,היו שם כל מני דברים אבל לא את זה....יש דרך להוסיף את זה לרשימה?
פורסם 2005 במאי 220 שנים אגב, מנסיון שלי עם הנורטון הנ"ל בעבר אני יכול להגיד לך שהנורטון עושה בעיות עם ה-auto protect אם התקנת אותו כשהיה לך וירוס כלשהו במחשב(אפילו הזניח ביותר), אין כל כך מה לעשות בעניין אני מציע לך להיפתר ממנו ולהתקין NOD 32 או Kaspersky Antivirus Personal Pro אני השתמשתי בו עד שעברתי ל-Kaspersky, ופתאום יום אחד אני מגלה עם הקספרסקי איזה 8 קבצים נגועים בטרויאן, זה משהו שהנורטון אף פעם לא עלה עליו קח את זה לתשומת לבך :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.