פורסם 2005 במאי 120 שנים שלום.אני מנסה כבר כמה ימים לפתור את הבעייה אך ללא הצלחה.כשאני בא לצרוב ולוחץ BURN הוא פותח חלון חדש ושואל איפה אני רוצה לשמור IMAGE משהו כזה במקום להתחיל את הצריבה.כשאני בוחר RECORD אני לא רואה את הCDRW שלי. הנה תמונה בלינק להמחשהhttp://members.lycos.co.uk/shlomitryit/uploads/users/Untitled-2%20copy.jpgבתודה מראש.
פורסם 2005 במאי 220 שנים הצורב שלך לא מזוהה ע"י נירו,אם בתוכנות אחרות או במאפייני המחשב הצורב כן מזוהה,נסה להסיר ולהתקין מחדש את נירו.
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר הצורב הוא BENQ 52 32 52.במאפייני המחשב הצורב פעיל. הוא פועל כשאני צורב דרך הצריבה המובנית של הווינדוס (העתקת הקבצים לכונן הצורב ולחיצה על "צרוב קבצים אלו בתקליטור").
פורסם 2005 במאי 220 שנים משום מה לחבר שלי יש את אותה בעיה עם צורב של BENQ תנסה להשתמש בתוכנת צריבה אחרתתנסה את CD MATE תוכנה נוחה וקלה תומכת בהרבה סוגי קבצי IMAGE וגם יחסית ברבה צורבים
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר אני אנסה להשתמש בתוכנת צריבה אחרת...למרות שאני צריך את הנרו כרגע.אני יודע שלפני הפרמוט הנרו פעל מצויין עם הצורב הזה. מישהו יודע אולי מהי הבעייה?
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני הייתי מנסה לחבר אותו על ג'מפור שונה או על כבל שונה העיקר שהwindows יאלץ לזהות ולהתקין אותו מחדש
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר חיברתי על כבל חדש והווינדוס לא התקין אותו.צריך אולי להתקין דריבר מסויים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.