פורסם 2005 במאי 120 שנים לוח אם : GA K8NXP SLIגרסאת ביוס: F6אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסאת F7 .. אבל אני לא מצליח גם לא מה@BIOSוגם לא כאשר אני טוען את הגרסא החדשה דרך הביוס עצמו מהאשף שם של הDUAL BIOS.לפחות כאשר אני מנסה לעדכן דרך ה @BIOS הוא מציג לי הודעת שגיאה והיא:ERASE Error: Recovery BIOS Image ???
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר ניסיתי לבדוק, הקטע שאני לא יודע איפה זה מתבטא, בדקתי דרך האתר של GIGABYTE מדריך בנושא וטען שזה אמור להיות באפשרויות מתקדמותשל הביוס .. אך לא מצאתי שם ייתכן שאני צריך לבטל אופציה שנקראת AUTO RECOVERY ?כי כרגע היא פעילה
פורסם 2005 במאי 120 שנים אם יש לך כונן דיסקטים אזשמור את הקובץ של הביוס על דיסקט (אחרי שאתה מוציא אותו מהכיווץ)תאתחל את המחשב ותכנס לביוס תלחץ על F8תבחר לאיזה ביוס אתה רוצה ותלחץ על אפדייט מהדיסקטיש גם אפשרות לשמור את הביוס הקיים לדיסקטתיזהר לעבוד רק אם אחד הביוסים לפחות עד שתראה שהוא יציב כדי לא להרוס
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר אם יש לך כונן דיסקטים אז שמור את הקובץ של הביוס על דיסקט (אחרי שאתה מוציא אותו מהכיווץ) תאתחל את המחשב ותכנס לביוס תלחץ על F8 תבחר לאיזה ביוס אתה רוצה ותלחץ על אפדייט מהדיסקט יש גם אפשרות לשמור את הביוס הקיים לדיסקט תיזהר לעבוד רק אם אחד הביוסים לפחות עד שתראה שהוא יציב כדי לא להרוס עשיתי.. לא פעל בכלל
פורסם 2005 במאי 120 שנים כנס לביוס ותלחץ:CTRL+F1ואז כל האפשרויות הנסתרות יתגלו ותחפש שם את האפשרות של הגנה מפני צריבה של הביוס.
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר CTRL + F1 לא נותן כלום שםF1 כן , את כל התפריטים וכו' (ידעתי את זה כבר) במילים אחרות .. בו נגיד שכבר חרשתי ת'אמא של הביוס .. חחחח .. ולא מצאתי ת'אופציהבקיצר מישהו שיש לו אותו לוח , או מתמצא עם הקטע של גי'גהבייט בעידכונים של הביוס שיתן לי תגובה בנושא
פורסם 2005 במאי 120 שנים יש לי את K8NXP-9 שהוא הלוח המקביל רק בלי SLIואני לא רואה שום אופציה שקשורה לזה חוץ ממה שאמרתי קודםעריכהתנסה אולי להוריד מחדש את הקובץיתכן שהוא פגום ולכן הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.