עבור לתוכן

אבא שלי רוצה אוטו חדש פרטים בפנים....

Featured Replies

פורסם

avi2014 עכשיו אני בטוח שאתה גר על הירח!

מה זה לא נפוץ בשוק הפרטי?

תסתכל מסביבך, אלא אם כן אתה גר ברמת אביב ג' או משהו

בכל עיר נורמלית יש המון אוקטביות

דימה אתה יודע שהמנוע של אוקטביה ובורה/פאסאט זה אותו מנוע כן?

• תגובות 128
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה אתה מתייעץ פה בפורום? עם כל הכבוד לחברי הפורום אין להם את היכולות והניסיון לבחור לך מכונית חדשה שעולה יותר ממאה אלף ש"ח. ממליץ לך להתייעץ עם מומחים כמו פה: http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=6

עצה משלי - אל תקנו רכב חדש. אובדן הערך לא שווה את זה ועדיף בהרבה לקנות רכב בן 3 שנים לאחר אותו אובדן.

פורסם

למה אתה מתייעץ פה בפורום? עם כל הכבוד לחברי הפורום אין להם את היכולות והניסיון לבחור לך מכונית חדשה שעולה יותר ממאה אלף ש"ח. ממליץ לך להתייעץ עם מומחים כמו פה: http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=6

עצה משלי - אל תקנו רכב חדש. אובדן הערך לא שווה את זה ועדיף בהרבה לקנות רכב בן 3 שנים לאחר אותו אובדן.

אובדן הערך הוא קבוע באחוזים

אז נכון שבשנים הראשונות האובדן ערך גדול יחסית

אבל אם נלך בקו מחשבה שלך אז נקנה לאדה שהערך שלה יורד כל שנה ב 100 ש"ח אולי

פורסם

פורד פוקוס החדשה וסיטרואן C4 הם כיום המובילות בקבוצה.

למכוניות מקונצרן פולקסווגן אל תתקרב בכלל הם פשוט בדיחה אתה משלם 130 אלף שח אתה מקבל רכב ערום מאבזור ועם 102 כ"ס פשוט עלוב! חוץ מזה שהיבואן שלהם (צ'מפיון מוטורס) הוא היבואן בעל היחס הכי מחפיר עם החלפים הכי יקרים והאחריות הקצרה ביותר!

פורסם

לבחור שהציע מאזדה או הונדה עדיף הונדה שזה איכות אחרת לגמרי?

במחיר הזה זו הונדה סיויק.... שהיא אוטו לא משהו בכלל.... ולוקחים כסף על השם (להונדה בשנים האחרונות הייתה את הבעיה הזאת שהפסיקו לייצר מכוניות דינמיות אבל המשיכו לגבות יותר כסף על השם) .... - האקורד זה סיפור אחר לגמרי שם באמת השם שווה את התוספת של ה10,000 שקל מול מזדה 6, אבל אנחנו מדברים על קלאס אחר וזה משפחתיות (הונדה סיוויק) - אוטו לא רע אבל גם לא משהו מיוחד.

מזדה 3 אוטו מעולה, עם האמינות של מזדה ועם שיפור ניכר באפרוריות שאיינה את מזדה בדגמים הקודמים....

אוקטביה אחלה אוטו אבל שוב אתם מערבבים דרגות רכב, אוקטביה היא בקלאס של מזדה 6, אקורד וכו'... זה אומר אוטו חדש שמתחיל מ150,000 (והדגש הוא על מתחיל מ...)

משפחתיות זה: מזדה 3, רנו מגאן2 , פיז'ו 307, סיטרואן C4 (אם אני לא טועה), הונדה סיוויק, מיצובישי לנסר, פולקסווגן בורה/גולף (בהחלט לא כדאי במחיר הזה...גרמנית לא גרמנית עדיין האבזור מינימליסטי לחלוטין והמנוע חלש במחיר הזה), וכל הקוריאניות למניהן....

מכל אלה- פיז'ו 307 המציאה מחדש את המושג "אבזור פנים" בקלאס המשפחתיות, אבל היא כבר מתיישנת....

מזדה 3.... הממ לא צריך להגיד יותר מדי...עוד לא נתקלתי בתלונות על הרכב הזה....

מגאן 2... רכב לא רע אבל קח בחשבון שהוא צרפתי- האמינות מוטלת בספק...

סיוויק... כמו שאמרתי- לקוחים כסף על תדמית דינמית שלא קיימת בדגם הזה...

מיצובישי לנסר... ממש סתם אוטו בלי שום דבר מיוחד

אני הייתי הולך על מזדה 3, מה שגם מבטיח לך שבעוד מספר שנים כשתרצו למכור אותה.... אז תוכלו מבלי לחפש שנתיים קונה.

פורסם

אם הוא חשב על הונדה אז 130 אלף יספיקו לו לשנת 2005 עם סאן רוף ג'נטים 15 ספויילר הכי רגיל שיש מהחברה ופנסי ערפל ואולי יישאר לו גם כסף למערכת טובה, זה בכל אופן מה שאבא שלי קנה בשנת 2002 איך שהדגמים החדשים יצאו.

עכשוי השאלה מה אבא שלך מחפש, פוזה? מהירות? נוחות? אמינות?

האמת גם לא נראה לי שמה שנגיד פה כ"כ ישנה כי הוא צריך ללכת לסוכנות של הונדה אולי לעשות נסיעת מבחן על איזה דגם שהוא ירצה וככה הוא יחליט, ולפי דעתי אם הוא מתלבט בין הונדה למאזדה אז שילך על מאזדה אבל לא על 3 כי היא לא הכי משפחתית וטובה, למרות שהיא נמכרה ב-2004 בכמויות אדירות, אם כבר אז מאזדה 6. אבל הוא יכול להגיע ל-180 אלף שקל.

פורסם

אוקטביה אחלה אוטו אבל שוב אתם מערבבים דרגות רכב, אוקטביה היא בקלאס של מזדה 6, אקורד וכו'... זה אומר אוטו חדש שמתחיל מ150,000 (והדגש הוא על מתחיל מ...)

אוקי פלטת לא מעט שטויות אבל אני רוצה להתייחס לקטע הזה.

אולי תסביר לי באיזה חלק בדיוק האוקטביה בדיוק היא משפחתית גדולה??? הבסיס גלגלים שלה הוא אחד הקטנים בקבוצה כ-251 ס"מ זה פשוט בדיחה. האבזור פנים שלה עגום, הנוחות מגעילה, המושבים קשים והמנוע חלש בטירוף (הכל מניסיון). אז על אוקטביה אל תחשבו בכלל, זה שאתם חושבים שהיא מהירה זה בגלל שהנהגי מונית כל היום דורכים על הדוושה.

פורסם

התקציב 130 אלף התשובה פשוטה מאוד פורד פוקוס החדשה, הפוקוס הוא רכב אמין מאוד עם יכולת דינמית מצויינת ובפוקוס החדשה יש שיפור בהתנהגות באבזור ובאיכות ללא ספק הייתי הולך עליה.

מי שאמר שהוא לא שמע תלונות על מאזדה 3 אני יחדש לך המזגן שלה על הפנים.

בכול מקרה יש כמה אופציות:

מגאן

307

מאזדה 3

ועוד כמה קוראניות שלא הייתי נוגע בהן, בכול מקרה הפוקוס עדיפה על כולן.

זה באמת לא המקום לשאול או להתייעץ בנושא : /

פורסם

גם אני מציע ללכת על מאזדה 3, בהחלט הרכב הכי נמכר בארץ כיום.

פורסם

רק שתדעו, הפוקוס הנוחכית פחות דינמית מהקודמת. מדובר בשלדה של המאזדה 3 שהיא ספורטיבית בתור עצמה אבל לא כמו הפוקוס הקודמת.

פורסם

על מה בדיוק אתה מתבסס? במקרה ראיתי פעם איזה פרק של טופ גיר ובמקרה בחנו בפרק הזה את הפוקוס החדשה ולפי מה שנאמר שם היא עולה על קודמתה בכול פרמטר.

אם שתי מכוניות חולקות שילדות זהות זה לא אומר שום דבר על ההתנהגות של האחת יחסית לשנייה.

RaviD אני לא פשוט מבין אנשים כמוך אנשי העדר, בגלל שזה הרכב הנמכר בארץ זה אומר שהוא הטוב בארץ? יונדאי גטס היא הקומפקטית הנמכרת בארץ זה הופך אותה לטובה מסוגה? אתה לא מבין שמה שקובע מי ימכר הכי הרבה אלו חברות הליסינג ולא הלקוח הפרטי? אם אתה לא מבין אל תפלוט שטויות.

פורסם

על מה בדיוק אתה מתבסס? במקרה ראיתי פעם איזה פרק של טופ גיר ובמקרה בחנו בפרק הזה את הפוקוס החדשה ולפי מה שנאמר שם היא עולה על קודמתה בכול פרמטר.

זהו שגם אני ראיתי פרק של טופ גיר הייתה שם השוואה של מאזדה 3, אסטרה וגולף. הם דיברו על זה שהפוקוס הבאה תהיה בעלת השלדה של ה-3 והתבאסו.

לא הייתה מנצחת הם רק אמרו קנו פוקוס עכשיו לפני שהיא תתחלף.

פורסם

אין לי כוח להתחיל להתווכח רק תקרא שוב מה שאתה אומר, אתה לא ראית פרק שבו נהגו בפוקוס החדשה.

אתה ראית פרק שבו הם שיערו שבגלל של3 ולפוקוס החדשה יש את אותה שלדה היכולת הדינמית של הפוקוס החדשה תיהיה פחות טובה משל הישנה.

אני ראיתי פרק שבו בוחנים את הפוקוס החדשה וכבר אמרתי לך מה הם אמרו עליה.

בכול מקרה אני ממליץ על הפוקוס טובה יותר מכול מכונית אחרת בקבוצה לטעמי.

פורסם

חברה.. אפשר להכניס כל דגם של רכב ל WIKIPEDIA ולראות:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Focus

European Focus Mk II

The Focus Mk II, codenamed C307, uses a new platform called C1 shared with the Volvo S40, Mazda 3 and Focus C-Max.

יש שם הרבה פרטים לגבי כל סוגי המכוניות, כולל סוגי שלדות וכו'..

פורסם

בוס - אולי תפסיק כבר לדבר כמו קטלוג מהלך?

לדעתי, לאחוז ניכר מהאנשים כאן שימהרו לקפוץ ו"להמליץ" לך על מכוניות אפילו אין עדיין רישיון.

אם אתה רוצה תשובות פחות מטופשות ויותר מבוססות, תשאל את השאלה ב-CarsForum.

ואני מסכים עם מי שאמר שעדיף לקנות אוטו שנתיים-3 אחורה, אחרי שהם כבר איבדו הרבה מהערך, ואז אפשר אפילו ללכת על מכונית מנהלים בתקציב כזה (סיטרואן סי5, מאזדה 6, פורד מונדיאו, פולקסוואגן פאסאט, הונדה אקורד, טויוטה אוונסיס וכו' וכו' - הן כולן נכנסות בתקציב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים