עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר בביטורנט - Rejected By Tracker, port is black listed, use a dif.

Featured Replies

פורסם

שלום.

כשאני מתחיל להוריד משהו בביטורנט (LH), הוא כותב לי - Rejected By Tracker, port is black listed, use a different port.

הפיירוול שלי הוא Sygate Personal, ניסיתי לכבות אותו ולעשות - Allow All - עדיין לא הצליח.

אני חווש שזוהי בעיה שנעוצה בחומרה - המודם שלי הוא של אלקטל, והוא גם משמש כפיירוול נעול.

די נמאס לי ממנו כי הוא עושה לי בעיות גם ב- PES4.

עוד דבר - ב- Winamp, אחרי שנגמר שיר הוא קופץ לי 10 שירים קדימה. איך אני עושה שזה יהיה אחד אחריו בלבד?

תודה מראש.

פורסם

דבר ראשון, למה להשתמש ב BITTORENT של LH ?!?!?!? תוריד או את BITTORNADO או את AZAREUS (יותר מומלץ).

דבר שני, הבעיה היא שה DEFAULT PORT שהתוכנה משתמשת בו, נחסם בכוונה ע"י ה TRACKER (משיקולים מובנים), לכן אתה צריך לבדוק באופציות, איך משנים את ה PORT למשהו אחר (כל מספר בין 8000-50000 יהיה טוב). זה יפתור את הבעיה (כמובן שתדאג לפתוח אותו בנתב).

פורסם

הת'רד ננעל עקב כותרת לא-עניינית. משתמש עם 1500 הודעות אמור לדעת אילו כותרות אינן טובות.

עריכה: הדיון נפתח לאחר שיחה עם Hombre.

פורסם

כמו שIceBreak אמר, תנסה את זה:

-בשביל שתוכלו להתחיל להוריד קבצים לאזוראוס , תצטרכו קודם כל לשנות את הפורט של התוכנה(הפורט שנמצא בדיפולט הוא חסום , לכן צריך לשנות אותו)

כדי לשנות את הפורט באזוראוס תיכנסו ל-Tools(כלים) , הגדרות(Options) , עכשיו בתיבה הראשונה תראו מצד ימין תראו שרשום

'לתקשורת נכנסת TCP פורט     ' , עכשיו בתיבה יהיה רשום לכם את הפורט 6881 , תשנו אותו לכל מספר שתרצו , העיקר שהוא יהיה בין טווח הפורטים

של מ-49152 עד ל-65535.

(קרדיט לMilk-Inc [נלקח מהסטיקי])

אני יודע שיש לך ביטורנט אחר, אבל התפריטים בדרך כלל זההים. (בכל אופן Azureus מאוד מומלץ).

פורסם
  • מחבר

א' - מישהו יכול לענות לי בקשר ל- Winamp?

ב' - לאזוראוס צריך להוריד ג'אבה... מה הקטע?

פורסם

ב- הקטע הוא, שצריך JAVA...

פורסם

א' - מישהו יכול לענות לי בקשר ל- Winamp?

בדקת שזה לא ב SHUFFLE?

;D ;D

או שאתה מתכוון שכל הזמן כשאתה לוחץ FORWARD זה עושה 10 שירים קדימה?

פורסם
  • מחבר

או שאתה מתכוון שכל הזמן כשאתה לוחץ FORWARD זה עושה 10 שירים קדימה?

בדיוק.

פורסם

זה בכל השירים ככה,או שזה רק נניח אצל קבוצת שירים מסויימת?

כלומר,אצלי למשל יש אלבום של גרין דיי,שהכנסתי לפלייליסט ושם כשאחד השירים של גרין דיי מנוגן אז אם אני מנסה לרדת עם הגלגלת למטה,אז משום מה,אני לא יכול,הווינאמפ כל הזמן חוזר למיקום של השיר.

אז אצלך זה בכל שיר,לא משנה מה?

פורסם
  • מחבר

כן. מה לעשות? אגב, השניות של השיר הולכות לי אחורה. מה לעשות כדי להפוך את זה?

פורסם
אגב, השניות של השיר הולכות לי אחורה. מה לעשות כדי להפוך את זה?

פשוט תלחץ על הזמן כך: (כך זה לפחות עובד בWINAMP2.9)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה לכם!

אוקיי, סידרתי את אזוראוס עם הג'אבה הכי חדשה, אבל למה זה תמיד מוריד לי על 40 קילו? שמתי לו את פורט 5000. אני שמעתי על מהירויות דמיוניות של 100+.

מה קורה?

תודה.

פורסם

המהירות של ההורדה תלויה במס' דברים:

1) מס' המקורות של הקובץ.

-הסבר קצת על כמה מהמושגים הנפוצים שנמצאים בתוכנה:

Seeds = מפיצים , אלו כל האנשים אשר יש להם את כל הקובץ במלואו והם משתפים אותו.

Peers = אנשים שיש להם חלק מהקובץ שאותו אתם מורידים , והם עדיין בתהליכי הורדה שלו.

(מהסטיקי, קרדיט לMilk-Inc)

2) בגלל הUPLOAD הנמוך בארץ, אולי אתה מעלה ב5+, אז זה תופס חלק ברוחב הפס.

3) תהליכים אחרים משתמשים ברוחב הפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים