פורסם 2005 באפריל 3020 שנים שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתרעכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם.ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד...איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.)נ.ביש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים חיבור כמו של כונן דיסקטים או סידירום? אם אתה לא מוצא שם מקום שאפשר לחבר אותו אז פשוט קח את החוט השחור, ותתקע באחד מחיבורי המולקס איפה שיש חוט שחור, קח את החוט האדום במאוור ותתקע איפה שהחוט הצהוב. ככה:
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים תחתוך את החוטים ותחבר (לא הכי מומלץ)ויש לי שאלה נגמרו לי החיבורים של המולקס מהספק כולם תפוסים ויש לי רק חיבור אחד של כונן דיסקטים איך אני יכול לחבר את המאוורר של הספק בלי לחתוך את החיבור?(דרך אגב
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר מזאת אומרת לחתוך את החוטים ולחבראבל אין לי חיבור מולקס,כולם תפוסים ויש לי רק את החיבור של הכונן דיסקיטים שחיברתי אותו למאוורר וכעת אני צריך לחבר את החיבורשל כונן הדסיקיטים ללוח אם אבל אני לא יודע לאן ?תעזרו לי
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר אבל אני רוצה לחבר אותו ללוח אם כבר חיברתי את המאורר עם החיבור של הכונן דיסקטים כל מה שנשאר לי זה לחבר אותו ללוח ואני לא יודע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.