עבור לתוכן

שתי שאלות על צורב DVD

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת כמה זמן לוקח לי לצרוב עם צורב כזה NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 דסק רגיל ודיסק של DVD

וגם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בנרו 6 או שאני צריך תוכנה מיוחד לצורב DVD

פורסם

NERO 6.6.0.X ,x תעשה את העבודה.לגבי כמה זמןם יקח לצרוב מדיה של 4.7 GB זה תלוי במדיה עצמה הכוונה במהירות שלה אם המדיה היא כפול 2 אז יקח לך בערך 32 דקות כולל הסגירה ואם המדיה כפול4 אז בסביבות ה 16 דקות לכפול 8 זה 8דק' וכו'

לגבי המדיות הרגילות אז ה NEC הזה צורב ב X48 שזה 2 וקצת דקות לדיסק של 700MB.

פורסם

לא מדוייק. זה לא עובד בצורה ליניארית. הצורב משנה את המהירות תוך כדי צריבה.

בגדול X4 יקח לך 13-15 דקות

X8 יקח לך בגדול 8-9 דקות

X16 יקח לך +5-+6 דקות תלוי במדיה ובצורב.

פורסם

אני יודע שזה לא עובד בצורה ליניארית אבל מכיוון שהתוצאות אצלי בתריהות עד כפול 8 היו דווקא כן יחסית ליניאריות אם לא להחשיב שניות אז כבר יחסתי את כל התוצאות ואני לא חושב שהדייקנות הזו של 1 נוספות או 45 שניות ממש משנה את זה .

פורסם

דיסקים באיכות לא גבוהה שצורב רגיל צורב במהירות של X52, צורב DVD צורב במהירות של X32 בלבד, שזה בערך 5 דקות. אם את מעוניין לצרוב עם הצורב DVD דיסקים רגילים במהירות של X48, אז אתה צריך להשתמש בדיסקים באיכות גבוהה.

פורסם

אני יודע שזה לא עובד בצורה ליניארית אבל מכיוון שהתוצאות אצלי בתריהות עד כפול 8 היו דווקא כן יחסית ליניאריות אם לא להחשיב שניות אז כבר יחסתי את כל התוצאות ואני לא חושב שהדייקנות הזו של 1 נוספות או 45 שניות ממש משנה את זה .

ועוד איך. אם זה היה ליניארי ו X4 היה לוקח 14 דקות, אז X8 היה לוקח 7 דקות ו X16 היה לוקח 3.5 דקות. מה שרחוק מאוד מהמציאות.

פורסם

חברה אתם שוכנים את הזמן של ה LEEDIN וה LEEDOUT שלוקחים יחדיו בסביבות ה דקה וחצי ללא קשר למהירות הצריבה עצמה!

פורסם

הזמנים שאני נתתי כוללים את ה LEAD. בנוסף, זמן ה LEAD תלוי בצורב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים