עבור לתוכן

לא מצליח לצרוב מעל ל 4.7 GB

Featured Replies

פורסם

שלום לכם ידידי,

רכשתי את הצורב הבא:LG DVD-RW GSA4163B x16 DUAL LAYER

והסבירו לי בחנות שהוא בעצם יכול לצרוב דיסק עם שיכבה כפולה. ז"א אם יש לי מדיה שכתוב עליה 4.7 GB אני יכול לצרוב עליה כפול או שזה המקסימום.?

כבר צרבתי איתו דיסק אחד והוא נתן לי לצרוב רק עד 4.7 גיגה .

צרב לי את הדיסק ללא בעיות תוך 8 וחצי דקות! שזה יפה.

אם יש לי סרט די וי די והדיסק דיי שרוט וברצוני לעשות לו עותק לפניי  איך אני עושה את זה? (זה חוקי)

פורסם

אתה יכול לצרוב שכבה כפולה רק בדיסקים מיוחדים (שכרגע, בארץ כל דיסק עולה 50 שקל :screwy:)

אתה יכול לגבות דיסק DVD בעזרת DVD Shrink, תוכנה חינמית וקלה לשימוש

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה :hi:

אבל איך אני יכול לצרוב סרט שלם על דיסק של 4.7 גיגה אם כל הדיסק של הדי וי די מכיל כ 8 גיגה?

מייד אני רץ לקנות מדיה אחת ב 50 שקל :screwy: שאני יכול לקנות 10 ב 22 שקל

פורסם

תבדוק עם התוכנה, אני פעם הייתי צריך לגבות לדוד שלי סרט והדיסק היה בגול של 7.משהו גיגה אז כשנכנסתי לתוכנה ראיתי שיש שם עוד כמה שפות (גרמנית, רוסית וכ"ו) אז פשוט הורדתי אותם והופ נכנס ליסק :)

פורסם

תודה על התגובה המהירה  :hi:

אבל איך אני יכול לצרוב סרט שלם על דיסק של 4.7 גיגה אם כל הדיסק של הדי וי די מכיל כ 8 גיגה?

מייד אני רץ לקנות מדיה אחת ב 50 שקל  :screwy: שאני יכול לקנות 10 ב 22 שקל

קודם כל מומלץ מאוד לא לקנות 10 דיסקים ב 22 שקל. קנה דיסקים נורמליים.

שנית, תוריד תוכנה חינמית בשם DVD SHRINK. עם התוכנה תוכל להוריד את כל מה שלא צריך כמו תפריטים ותוספות, קבצי קול באפגנית וכו'.. ואח"כ במידת הצורך גם לכווץ.

פורסם
  • מחבר

יש חברה או סוג של מדיות ממולצות?

פורסם

יש את ה DVD-R X8 VERBATIM DATALIFE שהם ממש אחלה ואם תקח את הDVD+R אז תוכל לצרוב אליהם ב X12 עם הצורב שלך ויש עליהם מבצע כרגע ב OFIICEDEPOT אם אתה קונה שניי עודות של 25 יוצא לך 3.3ש"ח למדיה שזה מאוד זול למדיה כזו.

יש עוד מדיות טובות כגון ה TY , RITEK RIDATA ועוד.

פורסם

אני קצת אנצל את התראד הזה..

כרגע מה המבצע באופיס דיפו לגבי מדיות של ורבטים?

ומה המדיה קוד של המדיות האלו? MCC003?

פורסם

ה +R X8 זה MCC003.

ובפעם האחרונה שהייתי, ספינדל נוסף עלה חצי מחיר ולכן קיבלת 50 דיסקים (שני ספינדלים) ב 3.3 שקל לדיסק.

מה שכן, אומנם הם נצרבים ב X12 על ה LG אבל קח בחשבון שהם רק X8 CERTIFIED ע"י וורבטים. בהתחלה צרבתי עליהם ב X12 ולא עשה בעיות, וגם ממה שרואים בפורומים סריקות ה PI/PIF ב X12 טובות, אבל היות ואין לי אפשרות לבדיקת PI/PIF אצלי השתפנתי וחזרתי ל X8 ;D.

פורסם

כמה נחמד..בדיוק רכשתי לאחרונה את ה LG :)

אני אצרוב ב- 8X מה זה עוד 2 דקות...עדיף מאשר לקחת סיכון..

אגב המדיות האלו MCC003 נמכרות בגרמניה כ-12X Certified

פורסם

כן, אבל אל תשכח ש MCC003 מיוצרות בכמה מקומות ושיכול להיות שהקווים פולטים כמה איכויות, והיות והוורבטים בארץ מיוצרות ע"י CMC MAG (כמובן עם DYE וחומרים של וורבטים) החלטתי לרדת מה X12. אם היה לי PI/PIF הייתי בודק.

פורסם

שאלה שלא ממש קשורה לת'ראד , אם אני יצרוב תמיד מתחת למהירות ה CERTIFIED של המדיה למשל על מדיה של VERBATIM שהיא X8 CERTIFIED אני יצרוב ב X4 אז אני יקבל הרבה פחות PI\PIF?

ואם אני יצרוב בX2 על מדיה של X4 אז גם יהיה לי פחות PI\PIF וכו'?

פורסם

לא בהכרח, לפעמים מדיות של X4 למשל לא ממש מתאימות ל X2 (אפילו ראיתי פעם אזהרה על איזה חבילת מדיה של פוגי). אבל, יש לך בדיקת PI/PIF אז תעשה מדגם ותבדוק (על סמך צריבה אחת לא הייתי קופץ למסקנה, קח כמה דיסקים אקראית מהספינדל).

פורסם

בבדיקות של ה PI/PIF תמיד צריך להתחשב ב AVERAGE נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים