עבור לתוכן

בעיות צריבה בנרו עם צורב MSI CR32-B

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

ראשית כל הנה הצורב שיש ברשותי http://www.cdr.cz/rekordery/msi/images/8332b.gif

מאז הפירמוט האחרון והתקנת WIN XP יש לי בעיות צריבה. אני צורב דאטא דיסק בנרו, הוא צורב הכל בסדר (רק בדיסקים יקרים), מסיים אותו ולאחר מכן כשאני רוצה להפעיל את הדיסק הוא פשוט ריק מתוכן, ואין בו כלום. ברגע שאני משתמש במדיה איכותית כגון VERBATIM הצורב צורב והכל בסדר, אולם לאחר מכן אני לא יכול להפעיל את הדיסק והוא כאילו ריק, כשאני משתמש במדיות זולות ולא מוכרות הצורב בכלל לא מסיים את הצריבה וכותב Could not perform fixation או משהו כזה. יש לציין שבשני המקרים אני צורב במהירות נמוכה יחסית (X12 או אפילו 8X, כשהצורב מסוגל 32X).

עוד דבר הוא שאם אני מכניס דיסק REWRITABLE של TDK ומבצע צריבה, הנרו כותב לי להכניס דיסק אחר ריק, אולם הדיסק ריק שכן לפני כן עשיתי לו פירמוט.

מקריאה כאן בפורום, ביצעתי עידכון FIRMWARE (הגרסה האחרונה היא מ2002 :\), הספק שלי הוא 400 וואט ולטעמי הבעיה היא לא בו. כמו כן המדיות מדיות איכותיות (של VERBATIM, באריזה כחולה למי שמכיר- נמכרות באופיס דיפו).

מה הפתרון לבעיה? הנרו שלי הוא הנרו הכי מעודכן והכי חדש 6.0.0.8а, וכמו כן המדיות בסדר גמור, מה לעשות? אני מיואש לחלוטין ונמאס לי כבר לבזבז מדיות (עד עכשיו ביזבזתי איזה 10 מדיות לחינם).

תודה לעוזרים.

פורסם

תעשה חיפוש ותראה לכמה אנשים הלך הצורב MSI....זה צורב קקה,לא מתפלא שהוא מראה לך סימני גסיסה.

פורסם
  • מחבר

מה בכל זאת ניתן לעשות? אין איזשהו פתרון למעט קניית צורב חדש? כי בכל זאת אין לי עכשיו 350 ש"ח מיותרים...

קניתי את הצורב ב13 ליוני 2002, ובשום מקום לא כתוב כמה זמן יש עליו אחריות, יש טעם לפנות ליבואן ולדרוש צורב חדש? ד"א מי היבואן שלהם בארץ?

תודה לעונים.

פורסם

צורב חדש של LG עולה 180 ש"ח במקומות היקרים(באג/קוסמוס).

ב-KSP אפשר להשיג הפחות.

לדעתי הם מעולים.

ב-310 ש"ח אתה כבר קונה צורב DVD של NEC.

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת מה הפתרון לבעיה למעט להחליף צורב? ואני חוזר על שאלתי ממקודם, מי היבואן של MSI והאם ניתן להחליף את הצורב במסגרת האחריות?

פורסם

אם עדיין יש לך אחריות,גש לחנות שממנה קנית ותחליף,אם אתה יכול תחליף ל LITEON כי MSI חדש יחזיק לך עוד חצי שנה - שנה גג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים