עבור לתוכן

הארכיטקטורה של ה Mac

Featured Replies

פורסם

המערכות ליע"ל מתוכננות להיות סופר-יקרות. או לפחות תחרותיות בשוק שלהם ולא בשוק ה PC. אין מן הנמנע שאחת מהחברות האלה יוכלו ליצר פלטפורמת PC טובה יותר מבחינת מחיר/ביצועים מאפשר Apple.

אני חושב ש IBM + Sony אולי במסולל הזה כרגע. בהחלט יש להם את המשאבים.

פורסם

אין מן הנמנע שאחת מהחברות האלה יוכלו ליצר פלטפורמת PC טובה יותר מבחינת מחיר/ביצועים מאפשר Apple.

מאשר Apple? ברור... אבל שים לב שזה לא מה שכתבתי:

שום פלטפורמה ושום חברת מחשבים אלטרנטיווית לא תוכל לזכות בנתח שוק גדול מהותית מזה של אפל על הדסקטופ, כל זמן שיחס העלות\תועלת שלהן לא יהיה טוב יותר או לפחות שווה למחשבי Wintel.

אפל היא לא היעד, יחס עלות\תועלת הוא לא הסיבה שגורמת לקהל המשתמשים שלה להמשיך לרכוש מקים.

עם כל הבעיות וכל הסכינים בגב (iTools, Jaguar), משתמשי מק ממשיכים ללכת אחרי אפל בעינים עצומות. עכשיו זה מרקטינג מבריק ;)

בקיצור, פלטפורמה חדשה שתרצה לגנוב משתמשים מ-PC תצטרך לעשות את הבלתי יאומן - לעלות על ה-PC במגרש המשחקים שלו (עלות\תועלת) וכדי לגנוב משתמשים ממק היא תצטרך לשלוף משהו עוד יותר מיוחד (אל תשכח שה-PC במתכונתו המודרנית לא מצליח להמיר הרבה משתמשי מק על דתם).

אני חושב ש IBM + Sony אולי במסולל הזה כרגע. בהחלט יש להם את המשאבים.

לינקים?

בכל מקרה, קודם כל אני רוצה לראות מישהו (מלבד ה-A1) שבכלל יוצא עם פלטפורמה חלופית לשוק הדסקטופ, רק אחרי זה נדבר על איך משיגים נתח שוק של עשרות מיליוני משתמשים :smoke:

Prog.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים