פורסם 2005 באפריל 2920 שנים שלום לכולם.אני מקווה שזאת לא בקשה חצופה מידי, אבל הייתי רוצה שמישהו יבנה לי דף ASP (או יתן לי קישור לקוד של אחד), שכאשר ניגשים אליו הוא פשוט ייתן רשימה של כל הקבצים באותה תיקיה בה הוא נמצא + קישור לקובץ.לדוגמא, אם הדף הוא index.asp ובתיקיה יש את הקבצים a.exe, b.gif אז הפלט יהיה:<HTML><a href="a.exe">a.exe</a><br><a href="b.gif">b.gif</a><br></HTML>אני פשוט צריך את הדף הזה לנוחות עבודה, ואני לא יודע ASP (ומן הסתם חבל ללמוד בשביל משימה יחידה).תודה רבה מראש!
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אם זה יכול להיות בPHP אז אני עשיתי לעצמי אחד:http://members.lycos.co.uk/moroses/והקוד שלו נמצא:http://members.lycos.co.uk/moroses/Source/index.php.htmlמקווה שזה יעזור לך ;D
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר פששש... זה נראה ממש טוב! סחתיין!אבל אני צריך ASP...פשוט התקנתי על המחשב IIS בשביל פרוייקט מסויים שקשור ב-Web Services.ויש לי תיקיה משותפת, שאני לא רוצה לעדכן כל הזמן את התוכן שלה בדף ה-INDEX.אם אני לא טועה ה-IIS של מיקרוסופט תומך רק ב-ASP.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר אוקיי. מצאתי את מבוקשי.אם זה מעניין מישהו, הנה הקוד:<%Set MyDirectory=Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")Set MyFiles=MyDirectory.GetFolder(Server.MapPath("./"))For each filefound in MyFiles.files%><a href="<% =filefound.Name %>"><% =filefound.Name %></a><br><% Next %>
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר אני לא יודע ממש מה זה אומר... התקנתי IIS. נכנסתי לספרייה C:\Inetpub\wwwroot פתחתי שם ספרייה חדשה, זרקתי לשם כמה קבצים + הקובץ הזה (בשם Default.asp). נתתי לחברים את הכתובת הבאה: my-ip/dir-name עובד! יותר מזה אני לא יודע להסביר
פורסם 2005 במאי 420 שנים אני לא יודע ממש מה זה אומר... התקנתי IIS. נכנסתי לספרייה C:\Inetpub\wwwroot פתחתי שם ספרייה חדשה, זרקתי לשם כמה קבצים + הקובץ הזה (בשם Default.asp). נתתי לחברים את הכתובת הבאה: my-ip/dir-name עובד! יותר מזה אני לא יודע להסביר איך זה שאני לא מוצא אצלי סיפריה בשם Inetpub???? תודה איתן
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר אם אתה מעוניין, מתקינים ככה:control panel -> add or remove programs -> add/remove windows components -> internet information servicesאבל אם אתה לא ממש עובד עם זה (הקמת שרת, תכנות ב-ASP, שירותי-רשת וכו'), לא הייתי מתקין. זה די כבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.