פורסם 2005 באפריל 2920 שנים התוכנה הזאת היא מקליטה לבד את השירים מהרדיו שאני שומע והיא מסדרת אותם בשולחן עבודה
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים http://prdownloads.sourceforge.net/streamripper/srwa5-1.61.7.exe?use_mirror=kentתיקון קל , נתתי לינק לקבצים לא נכונים . :-X
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר תודה אחי, אתה יכול רק להסביר לי איך משתמשים בה? כי פעם נתנו לי פלאג שאיך שאני נכנס לרדיו נפתח לי חלון לבן ויש שם אפשרות של רקורד וכל מה שקשור לזה(כגון:איפה לשמור את הקבצים וכו')
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר לא נעים לי כבר לכתוב אחי.. אבל אני חייב את זה. אני מדבר על זה שנתן את הלינק אחי זה לא נראה לי הפלאג הנכון ואם כן אז תסביר בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר מה קשור לזה שהוא ערך??? אני רשמתי שאני לא מבין איך משתמשים עם זה....... תקרא לפני שאתה כותב תגובה
פורסם 2005 במאי 620 שנים רשמת: זה לא נראה לי הפלאג הנכון ואם כן אז תסביר בבקשה. הבנתי מכך שלא ראית את העריכה שלו... אם החלק השני של מה שכתבת הוא החלק עליו יותר התמקדת (החלק של הבקשה להסבר) אז טעות שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.