עבור לתוכן

צריבה לדיוידי ביתי

Featured Replies

פורסם

אויק חברה יש לי שתי שאלות קטנות קניתי דיוידי ביתי פצצה קורא divx

אז שאלה ראשוה היא הורדתי סרט רגיל dvdrip צרבתי בצורה פשוט כמו data את הסרט אחד הסרטים עבד מצוין והשני היה בשחור לבן יש סיבה מיוחדת או שזה בעיה בסרט או בקידוד

שאלתי השניה היא אם אני רוצה ליצרוב בצורה של vcd אז אני ניכנס בתפריט לזה בוחר את הסרט ואז הוא כותב לי איזה הודעה כזאת כיאלו הנירו שלי זה לא הגירסה הכי מלאה וחסר לו איזה קידוד mpgr 4 משהו כזה אם אתה רוצה להזמין בלבלבלב לא מעניין ואז נאי מדלג על זה מנסה ליצרוב

האמת רק עכשיו הבנתי שצירך לעשות overburning אז אני יעשה אבל שאלה שלי אם זה יעבוד למרות שהוא כותב שאין לו תמיכה בקידוד?

אה ועוד שאלה קטנה למה אתם אף פעם לא עונים לי לשאלות שלי ???

פורסם

אויק חברה יש לי שתי שאלות קטנות קניתי דיוידי ביתי פצצה קורא divx

אז שאלה ראשוה היא הורדתי סרט רגיל dvdrip צרבתי בצורה פשוט כמו data את הסרט אחד הסרטים עבד מצוין והשני היה בשחור לבן יש סיבה מיוחדת או שזה בעיה בסרט או בקידוד

לא מדברים על WAREZ בפורום הזה.

שאלתי השניה היא אם אני רוצה ליצרוב בצורה של vcd אז אני ניכנס בתפריט לזה בוחר את הסרט ואז הוא כותב לי איזה הודעה כזאת כיאלו הנירו שלי זה לא הגירסה הכי מלאה וחסר לו איזה קידוד mpgr 4 משהו כזה אם אתה רוצה להזמין בלבלבלב לא מעניין ואז נאי מדלג על זה מנסה ליצרוב

האמת רק עכשיו הבנתי שצירך לעשות overburning אז אני יעשה אבל שאלה שלי אם זה יעבוד למרות שהוא כותב שאין לו תמיכה בקידוד?

אה ועוד שאלה קטנה למה אתם אף פעם לא עונים לי לשאלות שלי  ???

כי השאלות שלך לא ברורות. תשקיע בכתיבת השאלות כך שמי שמנסה לענות לך יוכל להבין מה אתה רוצה לדעת ולא יתעסק בפענוח כתב סתרים

פורסם
  • מחבר

בויאנה אתה לא קשור בגרוש כול היום שואלים פה על איך ליצרוב את הסרט ב dvd-r או dvd+r ואתה עושה לי עלק אני מדבר על ווארז

אז למה אנשים קונים צורבים כדי להיתחבק איתם

פורסם

אסור ל"הוריד" סרט ולצרוב אותו

סרטים שקנית מותר לך להעתיק לשימוש אישי בלבד אבל לא יותר

וכמובן מותר לצלם סרטים ולצרוב

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר איזה תוכנה כזאת שתראה לי את כול הנתונים על הסרט איזה מקודד הוא צריך וזה

פורסם

בויאנה אתה לא קשור בגרוש כול היום שואלים פה על איך ליצרוב את הסרט ב dvd-r או dvd+r ואתה עושה לי עלק אני מדבר על ווארז

אז למה אנשים קונים צורבים כדי להיתחבק איתם

אז תעשה חיפוש ותמצא את אחת מ 100 הפעמים שכבר עניתי על זה.

פורסם

על באמת קשה קצת להבין אותי קינגפין..

בקשר לשאלה הראשונה נשמע כאילו אחד מהסרטים מקודד בקודק שהנגן די וי די שלך לא תומך.. (גירסת Xvid) או משהו כזה..

נסה לקודד מחדש את הסרט, לצרוב אותו, ובדוק אם הוא עובד.

בקשר לשאלה השנייה אני חושב שאתה צריך להוריד פלאג-אין לנרו כדי שהוא ימיר לVCD \ SVCD...

לא הבנתי את הקשר לאובר-בורנינג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים