עבור לתוכן

הפיכת קבצי WMA לMP3 וגם איך להוריד הגנה של המדיה פלייר?

Featured Replies

פורסם

לפני שפירמטתי את המחשב שלי...הפכתי כמה דיסקים יקרים מאוד דרך המדיה פלייר...לקבצי WMA וכנראה שהאפשרות להגן על הקבצים הייתה מסומנת...

עכשיו...לאחר הפירמוט המחשב שלי לא מזהה את הקבצים...ושום תוכנה לא מוכנה להשמיע אותם...אוקיי...חשבתי לתומי שאם אהפוך אותם לMP3...אני אוכל לשמוע אותם...אבל מסתבר שכל תוכנה שעד היום ניסיתי להפוך איתה לא הצליחה מסיבות שונות...ולהלן התוכנות:

Audion Mp3 Converter

CDex

AudioGrabber

MediaJukebox8

יש פה אולי למישהו רעיון...איך אני יכולה להפוך את קבצי הWMA המוגנים כביכול שלי לMP3...או לכל דבר אחר...כדי שאני אוכל לשמוע אותם?

או אולי מישהו יודע איך להוריד את ההגנה שהמדיה פלייר שם עליהם כדי שאני אוכל שוב לשמוע אותם?

פורסם

ב-realjuke box יש אופציה לבטל את הגנה על הקבצים. זה נקרא :secure my media. תבדוק שה-V שם לא מסומן. זה אמור להפוך לך את זה ל-MP3 רגיל.

פורסם

אתה לא יכול. זה כל הכוונה של הגנה דיגיטלית - שהקבצים ינוגנו רק על המכונה שעשתה אותם.

ולמה wma ? זה קידוד נורא (תנסה לקדד קצת ג'מירוקוואי ותקשיב Hi-Hat נמרח).

בפעם הבאה תשתמש בCdex.

פורסם

אתה לא יכול. זה כל הכוונה של הגנה דיגיטלית - שהקבצים ינוגנו רק על המכונה שעשתה אותם.

ולמה wma ? זה קידוד נורא (תנסה לקדד קצת ג'מירוקוואי ותקשיב Hi-Hat נמרח).

בפעם הבאה תשתמש בCdex.

ההגנה הזו היא רק אופציה והם מכריחים אותך לחתום על הסכם שאתה לא תפיץ את המדיות הללו. עובדה שהאופציה הזו ניתנת לביטול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים