פורסם 2005 באפריל 2920 שנים חיפשתי קצת מידע חקרתי פה ושם ובגדול זה הHyper-Threading Technology זה טכנולוגיה של אינטל שמכפילה את המהירות של המעבד משהו כזה עכשיו פירמטתי תמחשב והתקנתי וינדוס חדש (HOME) ובוינדוס הישן (PRO) היה לי בתפריט התחל מין אופציות כאלה לא שנגעתי בהם או משהו אבל אופציות של זה לא יודע בדיוק מזה אבל היה רשום את הHyper-Threading Technology בפניםעכשיו אני שואל אם אחרה הפירמוט אני צריך להפעיל את זה מאיפשהו ביוס או משהו לעדכן את זה כי המחשב קצת איתי לפי דעתי (לא נראה לי שזה מזה אבל שיהיה)עכשיו הורדתי מהאתר של אינטל את הHyper-Threading Technology Test Utilityעכשיו שאני מפעיל אותו הוא עושה בדיקה למעבד לציפסט ולביוס הבדיקה למעבד ולביוס עוברות בהצלחה ולציפסט לא למה?הוא לא תומך בזה או משהו אחר?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אם אני זוכר נכון WINDOWS XP HOME תומך רק במעבד אחד ו PRO תומך ביותר, לא ?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים כנראה אתה מדבר על מגבלה של מעבדים פיזיים, אין ל HOME בעיה עם מעבד פיזי אחד ומעבד וירטואלי אחד (HT).
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר אני נכנס ללוח בקרה למנהל ההתקנים ורשום שם תחת המעבד פעמייים את המעבד אז זה עובד?ונכנסתי למנהל המשימות ומופיע לי כאילו רגיל אחד שימוש בCPUוהשניPF לא יודע מה זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.