פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אני לא יודע מאיפה השטות הזו ש"מטאל מדבר על הצד הרע של החיים".סתם הכללות מפגרות.שמעו Pain of Salivation, Evergrey, Dream Theaterחלק מOpeth.ממש לא הכל רע.לרקורד, אני שומע דת' (מלודי בעיקר), המון פרוג, ועוד כל מיני מסביב.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים טוב אני שומע בעיקר irom maiden וגם within temptation , children of bodom - סוסים אה וגם adema זה נחמד , ו soundgarden - סוסים יאאאאאא מיידן רולז . תכנס לאתר המעריצים הישראלי של מיידן , אני חושב שתמצא שם מספר דברים מעניינים http://ironman1il.freeserverhost.com/index.php
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר הלהקה האהובה עליי RUSH מישהו מכיר??? אחריהם יש את SCORPOIN ו LED ZEPPELIN כן ויש עוד הרבה להקות כאלו כמו פינק פלויד ,רולינג סטונס וכאלו שאני לא זוכר אבל שוב זה רחוק מלהיות להקות מטאל. ------------- בקשר לסאונגדרגן , כבר כמה זמן שאני מנסה "למצוא" את אלבום שלהם עם השיר black hole sun, היה לי בעבר את המקורי אבל נהרס :
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים thegodx מה הקשר ל פריק ו ניוב , מה אנחנו פה פורום גיימר או בני 12?? רמשטיין גדולים! ראית את ההופעה שלהם בברלין? איזה מצחיקים ( ומפחידים! סוסים אחד אחד) הסולן הדפוק מתחיל שם לאונן באמצע שיר כן אהה גדולים!!!
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אף אחד לא הזכיר את Dream Theater מומלץ ביותר יש לי שיר אחד שלהם בווינאמפ. הם עשו שיר אחווה ל-RUSH עם NATURAL SCINCE יצא מדהים.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים עברתי (כמעט לגמרי) לPROGRESSIVE ROCK, זה פשוט גדול, וקאמל בראש! סוף סוף קצת איכות אם מדברים על פרוג מטאל, יש כמה ששווים התיחסות: opeth dream theater symphony x אבל אין על פרוג רוק ( לדעתי..) כל אחד עם קצת בינה יגיע לפרוג וישאר שם
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אני לא יודע מאיפה השטות הזו ש"מטאל מדבר על הצד הרע של החיים".שמעו Pain of Salivation, Evergrey, Dream Theaterדווקא DT לא בדיוק אופטימיים...מה-5-6 שירים שלהם שאני מכיר, כולם די עגומים מבחינת ליריקה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.