פורסם 2005 באפריל 2820 שנים התקנתי ARES LITE,ומשום מה כשאני מפעיל אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של CONNECTING.אני משתמש בFIREWALL של WINXP וברור שביטלתי את אופציית החסימה של ARES ועדיין,כלום.אולי זה בגלל הפורט...?אני מתחבר עם הפורט שהתוכנה נותנת 24822,אולי אני צריך פורט אחר?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים לא צריכה להיות לך את הבעיה הזאת...כשאתה הפעלת את Ares , הופיעה לך הודעה שקשורה לפיירוול , אתה אישרת ב-"כן"?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר כשהפעלתי את הARES קודם הופיע לי השאלה של הפירוול"DO YOU WANT TO UNBLOCK?" ולחצתי UNBLOCK.אחרי זה ארס שאלה אותי אם לתת לה לפתוח את הפירוול באופן עצמאי וגם שם לחצתי YES. ובקשר ל"קצת זמן"...זה מנסה להתחבר, היום במשך שעתיים לפחות, לפני כמה ימים במשך כל היום .
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר טוב עשיתי,אני אחכה עוד איזה חצי שעה,לראות אם זה יתחבר.אבל מאיפה הבאת את הפורט הזה?כלומר לאיזה עוד אופציות ופורטים אני יכול לשנות?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אתה לא אמור לחכות חצי שעה , מקסימום חצי דקה.וזה הפורט שמוגדר אצלי ב-Ares , ככה שזה חייב לפעול אצלךואם לא , אז צריך להגדיר משהו אחר והבעיה היא לא בפורט.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר חצי דקה אה... אםם,טוב אז זה עדיין לא מתחבר ועברו כבר כמה דקות. מה אפשר לעשות?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מה זה התוכנה הזאת? שיתוף קבצים? אם כן היא יותר טובה מאימיול ודומותיה?תודה.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר יש לי רק פיירוול של XP,ביטלתי אותו,ולא נראה שזה עוזר. ובקשר לתוכנה,אז זו תוכנה בדומה לאימיול או קאאזה.בסיס הנתונים שלה הוא די מצומצם יחסית לתוכנות אחרות,אבל אני מבין שמהירות ההורדה שלה צריכה להיות טובה.אבל כשאתה מוריד הרבה קבצים במקביל זה תוקע אותה.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מה זה התוכנה הזאת? שיתוף קבצים? אם כן היא יותר טובה מאימיול ודומותיה?תודה.כן , היא תוכנה בסיגנון של קאזה(רק עדיפה בהרבה לדעתי)ואי אפשר ממש להשוות אותה לאימיול , כי באימיול מורידים סוג של קבצים וב-Ares מורידים סוג אחר של קבצים.יש לי רק פיירוול של XP,ביטלתי אותו,ולא נראה שזה עוזר. יש לך ראוטר?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים תוכנה דומה לקאזה אך לא אימיול ולא BearShear וכל אלה המהירות שלה בייחוד הlite מהירה ושאתה מוריד די הרבה קבצים כמובן שהמהירות יורדת אני משתמש בה כבר יותר מחצי שנה משהו כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.