עבור לתוכן

בעיה עם DVD Shrink

Featured Replies

פורסם

לא ברור למה אבל כמה שניות אחרי שאני מתחיל בתהליך ההמרה של DVD9 ל- DVD5 כל המחשב קופא. בדרך כלל זה קורה בשלב של באנליזה ולא של האנקודינג. יש למישהו רעיון?

הבעיה התחילה לצוץ לאחרונה בלי שום קשר לכלום.

פורסם

תכנס ל PREFERENCES ותודא ש RUN ANALYSIS AND BACKUP IN LOW PRIORITY מסומן.

פורסם

תנסה לעבור תוכנה.. CLONEDVD מאוד טובה..

פורסם
  • מחבר

תכנס ל PREFERENCES ותודא ש RUN ANALYSIS AND BACKUP IN LOW PRIORITY מסומן.

אכן מסומן אך הבעיה עדיין קיימת.

אני לא ממש רוצה לעבור מ- DVD Shrink אבל אם אני יצטרך האם Clone DVD עושה אותה עבודה איכותית? וגם על איזה חברה אנחנו מדברים? יש Clone DVD גם של Elby וגם של Slysoft

עריכה

------

כרגע ניסיתי עם CloneDVD2 שך Elby וב- 25 אחוז של ה- Encoding המחשב קפא. עכשיו אני דיי בטוח שזה כבר בעיה מעבר לתוכנת ההמרה. האם יכול להיות שמשהו בחומרה לא תקין? אולי איזה דרייבר?

כרטיס מסך לדטק 6600GT עם ForceWare 71.89 (גם עם ForceWare 66.93 הבעיה קיימת) ו- 2X 512 A-DATA DDR400 מערכת הפעלה Windows XP Pro SP1

פורסם

אתה עושה OVERCLOCK ? תנסה להריץ בדיקת זכרונות עם MEMTEST86

פורסם
  • מחבר

אני לא עושה OC. יש מצב שיש בעיה בזיכרונות?

פורסם

אם תריץ בדיקה כנראה שתדע...

אני מניח שאתה בודק וירוסים / מעדכן את ה WINDOWS באופן קבוע...

פורסם
  • מחבר

עכשיו כשאני חושב על זה באמת התחילו להופיע מסכים כחולים פה ושם שגורמים או לריסטרט של המחשב או סתם קופאים במצב של מסך כחול. ואני אכן מעדכן את ה- windows באופן קבוע וכנ"ל לגבי וירוסים.

פורסם

נו, טוב.. אז כנראה בעיית חומרה.. אם אתה לא עושה OC, תבדוק את הטמפ' של המעבד / לוח וגם את הקריאות ספק.. וגם שווה להריץ בדיקת זכרון..

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את קריאות הספק ומה אני אמור לראות?

איך אני אני בודק את טמפ' הלוח ומה אני אמור לראות?

פורסם

אתה יכול להתסכל בפורום תמיכה טכנית, מדברים על זה המון, תוריד את ה BETA האחרון של תוכנה בשם EVEREST, היא אמורה לתת לך את הנתונים האלו, פשוט תרשום אותם בדיון פה או בתמיכה טכנית ואנשים כבר ינסו לעזור...

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהבעיה הייתה באחד הסטיקים של הזיכרונות. בודדתי אותם וכשהמערכת פעלה בלי אחד מהם הכל אבד חלק כולל האנקודינג והכל. איטי יותר אבל חלק... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

OK הבעיה חזרה. היום החלפתי את הסטיק של הזיכרון באחד חדש ושוב אותה בעיה. למה אני לא מצליח כששני סטיקים מחוברים אלא רק כשאחד? :nixweiss:

יכול להיות שנדפקו הסלוטים של הזיכרון? לא סביר נכון??

פורסם

זה או בגלל הכמות, או שזה בלוח.

נסה לשים את הזיכרון התקין, בסלוט השני.

נסה לשים זיכרון 1 בגודל של 2 הזכרונות שלך, בסלוט הראשון, ואז בשני.

פורסם
  • מחבר

שני הזכררונות תקינים. אם המחשב מזהה ג'יגה זיכרון זה אומר שהסלוטים הפעילים תקינים לא?!

עוד שאלה: זה משנה באיזה תצורה אני מחבר את הזיכרונות? נניח ואני יניח סטיק אחד בסלוט הראשון וסטיק שני בסלוט השלישי או לחבר את הזכרונות בסלוטים 2 ו- 3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים