עבור לתוכן

ציון PCmark 2002

Featured Replies

פורסם

הרצתי בדיקה ב PCMARK 2002 ואלה הציונים שקיבלתי:

scorepcm20023gv.png

יש לי גם ציטוט מהסיסטם של התוכנה למחשב:

System Info Version:2.2

Operating System: Microsoft Windows XP

Processor: AMD Athlon @ 1.77 GHz

Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600

Total Physical Memory: 768 MB

Free Physical Memory: 252.08 MB

Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.

Motherboard Model:NF-CK804

המחשב עושה בעיות,

המעבד מהיר במיוחד,הכרטיס להיט,ההארדיסק מצויין.. הלוח,לא יודע ממש.. יש לי 768MB זיכרון,

המחשב מראה סימנים כאילו הלוח הוא ASUS של צ'יפ SIS ישן ישן משנת 2001.

הנה דוגמא לסימנים:

18ti.gif

הגלגלת זזה כמו במחשב ישן..

עזרה  :nixweiss:

פורסם

הדיסקים עובדים במצב ULTRA DMA ? ולמה יש לך 500MB תפוסים בזכרון ??

פורסם
  • מחבר

הדיסקים עובדים במצב ULTRA DMA ? ולמה יש לך 500MB תפוסים בזכרון ??

אני מצטער על העיקוב בתגובה להודעה,לא שמתי לב ולא תיארתי לעצמי שמישהו יגיב.

איזה דיסקים בדיוק?

ואני לא יודע למה יש לי 500MB תפוס בזיכרון.. אני לא ממש מעמיס על המחשב :nixweiss:

פורסם

כל הדיסקים שבמחשב....

ותבדוק ב TASK MANAGER..

תנסה להריץ HIJACKTHIS אולי ותשאל אנשים ..

פורסם
  • מחבר

טנקס,

הציונים שקיבלתי נורמאליים?

פורסם

אין לי מושג.. לא השתמשתי בתוכנה כזו אף פעם.. המחשב עובד מספיק טוב :)

פורסם

הפנטיום 4 שלי עם ה2.2 גיגה הרץ של נורטווד עם אוברקלוק מקבל יותר.....אני מקבל איתו בזיכרון 12000 ומשהו (לא זוכר בדיוק) ובמעבד 5680 מה שאומר שהוא עוקף את הAMD מה שאומר שזה לא הגיוני ויש לך כמה ווירוסים במחשב וספייווארים........תבדוק ....אני מקבל עם ההארדיסק שלי 1700 ברגיל ......תעשה סריקת ווירוסים זה אמור לפתור את זה ואתה אמור לקבל במעבד לפחות 7000 ומשהו אם אני לא טועה.... :xyxthumbs:

פורסם

צר לי לאכזב אותך , אבל כל התוצאות נמוכות , בעיקר בשביל מחשב חדש יחסית , כמו שלך

פורסם

הפנטיום 4 שלי עם ה2.2 גיגה הרץ של נורטווד עם אוברקלוק מקבל יותר.....אני מקבל איתו בזיכרון 12000 ומשהו (לא זוכר בדיוק) ובמעבד 5680 מה שאומר שהוא עוקף את הAMD מה שאומר שזה לא הגיוני ויש לך כמה ווירוסים במחשב וספייווארים........תבדוק ....אני מקבל עם ההארדיסק שלי 1700 ברגיל ......תעשה סריקת ווירוסים זה אמור לפתור את זה ואתה אמור לקבל במעבד לפחות 7000 ומשהו אם אני לא טועה.... :xyxthumbs:

אין מצב שאתה מקבל 12K בזכרון, אפילו מושקין 2-2-2-5 מקבל פחות נראה לי [משהו כמו 10K]

פורסם

אין מצב שאתה מקבל 12K בזכרון, אפילו מושקין 2-2-2-5 מקבל פחות נראה לי [משהו כמו 10K]

אני עם זכרונות פשוטים וזולים , מקבל 10500

עם זכרונות טובים ב-OC בטוח אפשר לקבל 12K

פורסם

אני עם זכרונות פשוטים וזולים , מקבל 10500

עם זכרונות טובים ב-OC בטוח אפשר לקבל 12K

בדיוק.....גם הזכרונות שלי על דאוול ככה שזה מוסיף הרבה נקודות..........מציע לך או שתפרמט או שתריץ את האנטיווירוס ותבדוק ספאייוורים.....5600 לAMD 3000 + זה חלש רצח.......פירמוט קטן אמור לפתור את הבעיה לפי דעתי.... :xyxthumbs:

פורסם

בדיוק.....גם הזכרונות שלי על דאוול ככה שזה מוסיף הרבה נקודות..........מציע לך או שתפרמט או שתריץ את האנטיווירוס ותבדוק ספאייוורים.....5600 לAMD 3000 + זה חלש רצח.......פירמוט קטן אמור לפתור את הבעיה לפי דעתי.... :xyxthumbs:

12k עם מעבד 2.2, עם כמה OC? גם אם אתה על 3.0 הבאס נמוך מ200MHZ ככה שלא נראה לי הגיוני שתקבל 12K המעבד מגביל בכל מקרה אני חושב [גם אם מדובר בזכרון איכותי ביותר]

פורסם
  • מחבר

מצטער על הקפצת הת'רד! - הת'רד הזה מאד חשוב לי.

לפי מה שהבנתי הכל נמוך. לפני חודש שלחתי את המחשב למעבדה,הם אמרו שהלוח אם מאד מאד איטי ובאיכות ירודה.. ואחרי פסח צריך להחליף אותו (כן,הוא נשלח להחלפה).

האם הציונים שקיבלתי הם בגלל הלוח?

פורסם

תפרמט כבר לעזעזל

פורסם
  • מחבר

פירמטתי, הבעיות נמשכות!

תענו לי בבקשה על השאלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים