פורסם 2005 באפריל 2720 שנים יש לי מחשב חדש(בחתימה) כל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה אתה ווינדוס אבל עד שאני יכול ללחוץ על ההתחל (ושהוא יגיב) לוקח לו משום מה הרבה זמן .... :-\ כל האיקונים בשולחן העבודה עולים טוב ויפה אבל רק בסביבה של ההתחל שם למטה לוקח הרבה זמן (חצי דקה +-) :-[ ראתי שהיו על זה הרבה דיונים פה אבל אף אחד מן הפתורנות לא עזר לי.... טוב עכשיו אני אפרט מה עשיתי עד עכשיו : (אהה עוד משהו פירמוט לא בא בחשבון) נכנסתי לתקיית Prefetch ומחקתי הכל ניקיתי את הTEMP אין ווירוסים ושום רוגלות על המחשב בדוק ! נכנסתי MSCONFIG עשיתי שכל! התוכנות לא יעלו יחד עם המחשב וזה כולל את האנטי ווירוס... רק ה2 איקונים של הרשת עולים אבל זה בטוח לא הסיבה! בקיצור אני חושב שזה מהתקנה לקויה של איזה תוכנה או איזה התנגשות של תוכנות או משהו (יש סיכוי? :s05:).... אולי דריברים של הכרטיס מסך כי לפני כמה שבועות התקנתי גם CCCוגם דריברים של OMEGA יחד על המחשב - שהבנתי שזה לא בסדר מחקתי את שניהם והתקנתי את הקטול ליסט החדש ללא הCCC ! אבל שום דבר לא עזר ... הנה כל הדברים המותקנים אצלי במחשב... תבדקו אולי תמצאו משהו מוזר... http://img23.echo.cx/my.php?image=13gj.jpg תודה ביי
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים ההתחל שלך יותר מדי עמוס אז לוקח לפריטים לעלות לאט יותר. תוריד כמה פריטים מההתחל או שתעשה את זה ימהיר לך תהתחל.http://www.pc-spot.co.il/guides/tweaks4.php
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים יכול להיות רכיב חומרה איטי.תנסה להוריד בBIOS את הPCI LATENCY לאופציה אחת נמוכה יותר ממה שמוגדר לך כרגע.אולי זה יעזור...
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר יכול להיות רכיב חומרה איטי. תנסה להוריד בBIOS את הPCI LATENCY לאופציה אחת נמוכה יותר ממה שמוגדר לך כרגע. אולי זה יעזור... טוב דבר ראשון תודה על התגובות בקשר לL.S.D עשיתי את המדריכים שם אבל זה לא עזר... :-[ בקשר לliiight אני לא מוצא את זה בביוס.... מצאתי משהו דומה... אבל הוא על AUTO אולי זה זה... אתה אולי יכול לתת יותר פירוט איך מגיעים לשם?? ממה עוד יכולה להיות הבעיה הזאת??
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אחי יש לי בדיוק אותה בעיה כמו לך...לי זה התחיל בערך אחרי שהתקנתי את העידכוני האבטחה החדשים של ווינדוס..וזאת נראת לי הבעיה בגלל שזה גרם למלא מחשבים בעיה..יש מצב שאני צודק?
פורסם 2005 במאי 1120 שנים אז איך פותרים את זה? יש לי את הבעיה הזאת ויש לי נורטון...אני מעדכן סורק עושה הכל אבל כלום לא עוזר...תודה
פורסם 2005 במאי 1220 שנים דווקא לי זה יותר נשמע בעיה של DHCP. שהכרטיס רשת מחשב בתחילת המחשב כתובת IP.תן לכרטיסי רשת כתובת סטטיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.