פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני פירקתי את המחשב ואספתי כל מיני חלקים להוסיף למחשב... עכשיו שאני מנסה להפעיל את המחשב אני חייב להוציא כונן קשיח אחד(יש לי 2), ואז ברגע שהוא עולה אז הוא רושם: CMOS Checksum erorr defaults loded. אני יודה מאוד לכל העוזרים בבעייה(תגידו לי מה זה ומה אני צריך לעשות).... מתן.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים היה לי את הבעיה הזאת בול לפני שבוע זה אומר שההגדרות בביוס שלך התאפסו וחזרו לברירת מחדל מה שצריך לעשות זה פשוט ללחוץ F1 ואז הווינדוס עולה ..תגיד בקשה אם זה פתר לך את הבעיה ביי
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר יווו תודהאיזה מלך...דרך אגב אם אתה יכול תשיג לי דרייבר לכרטיס קול: PNP sound chipוכרטיס מסך: PCI
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הנה לכרטיס קול : http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=8456ומזה כרטיס מסך PCI?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים היה לי את הבעיה הזאת בול לפני שבוע זה אומר שההגדרות בביוס שלך התאפסו וחזרו לברירת מחדל מה שצריך לעשות זה פשוט ללחוץ F1 ואז הווינדוס עולה ..תגיד בקשה אם זה פתר לך את הבעיה בייבזה שלחצת F1 לא פתרת את הבעיה!איך שהמחשב עולה תלחץ מספר פעמים Delete עד שיכנס למסך של הביוס.לחץ על Load Optimized Settingsואז Yואז Save and Exit.ואז Yאם הבעיה חוזרת על עצמה תחליף סוללה בלוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.