עבור לתוכן

כמה שאלות על צורבים+ DVD אחרי קריאת האשכול שמרכז שאלות

Featured Replies

פורסם

*אוקי אז ככה, קודם כל יש לי צורב, אין לי שמץ של איזה חברה הוא (לא רשום עליו כלום..) שנקנה יחד עם המחשב לפני 3 שנים בערך,

המהירות המקסימלית שלו היא 16 והייתי צורב על דיסקים של מאקסוול עד עכשיו בלי בעיות.

היום ניסיתי לצרוב משהו (מאותה חבילה של דיסקים) והמהירות המירבית שנרו הציג הייתה X4

והקטע שזו חבילה ישנה שכבר השתמשתי בהרבה דיסקים מתוכה על X16 וזה  קצת מטריד..

ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן את הבעיה הזו..?

השאלה השניה שלי היא בעצם על צורבי DVD של Nec 3520 ,LG 4163B מה שהבנתי מהביקורות היה הקטע שלLG של DVD-RAM*

ולנק יש *אוברספידינג וFW* רשמי או לא רשמי לא ממש הבנתי את זה. מישהו יכול להסביר לי את המונחים האלו?

אגב כשאומרים אריזת OEM מתכוונים שמקבלים רק צורב? אז כמה עולים הכבלים בנפרד ומאיפה קונים?

פורסם

תבדוק אם הDMA פועל.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512#msg392512

בקשר לDVDRAM ולאוברספידינג תריץ חיפוש.

OEM- זה הצורב בלבד.

כבל בדר"כ יש פנוי בלוח אם, אבל אם אתה רוצה לקנות זה יעלה 15 ש"ח בערך (יש גם כבלים מעוגלים ;D)

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרת, צריך לעשות "הסר" לכונן, הקטע שאני מפחד שזה הכונן שצריך להסיר, אכפת לך להציץ ולהגיד לי מה אתה חושב?

עוד שאלה: מה ההבדל בין שיטת ה+\- בצריבת DVD

pio2mp.jpg

פורסם

אני לא יכול לקבוע דרך התמונה.

אתה יודע איך (באיזה אופן) מחוברים אצלך התקני הIDE? (כמה DVD/CD/צורבים/הרדיסקים יש לך ועל אילו כבלים הם מחוברים ?)

בקשר לשאלה השניה: אני לא יודע מה בדיוק ההבדל, אך אני יודע שיש נגנים שתומכים יותר בסוג מסויים, וב+ אפשר לעשות Bitsetting שזה יהפוך את הדיסק לDVDROM בשביל שכל נגן DVD יוכל לקרוא אותו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך בקשר לנושא השני,

יש לי כונן דיסקים רגיל של סמסונג וצורב זה הכל..אין לי מושג איך הם מחוברים..

במקרה הגרוע ביותר שאני יסיר את הHD זה לא יהיה משהו בלתי הפיך נכון?

פורסם

אז כנראה מה שהראת אותו אתה צריך להסיר. (כי הרד-דיסק זה לא הגיוני, כי הם בדרך כלל על PRIMARY והם יותר מDMA2)

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה

אם אני לא יערוך את ההודעה הזאת תוך כמה דקות כנראה ש..

עריכה:

טוב אז לא טעית, אלו היו הכוננים אבל הבעיה לא נתפתרה זה הפך למשהו יותר מוזר:

בנרו ובאלכוהול אני מצליח לצרוב עם דיסקים של מאקסוול על מהירות מירבית

עם הדיסקים של סילברליין (קניתי מהום סנטר ב50 שקל 50 דיסקים -מפוקפק) מצליח לצרוב רק באלכוהול במהירות מירבית

ובנרו הוא לא מזהה שיש דיסק.

יש מצב שאלו דיסקים סוג ב' שנרו לי מצליח לקרוא? (אני מחפד לנסות לצרוב עליהם כדי אם אנ ארצה להחזיר אותם שלא יהיו לי בעיות)

מומלץ לי לעדכון Firmware לצורב שלי? (LG GCE-8160B)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים