עבור לתוכן

רשרושים בעת פעולות

Featured Replies

פורסם

בכל פעם כשאני מעביר את גלגלת הדפדפן \ התיקיות במחשב אני שומע רישרושים חלשים מתוך ההארדיסק.

זה לא רק עם העברת גלגלת,זה גם קורה עם מזעור והגדלת חלונות ,העברת תפריט וכל מיני דברים כאלה.

אני כמעט בטוח שזה ההארדיסק כי זה מגיע מהכיוון שלו.

ההארדיסק:

Seagate 7200rpm Serial-ATA 120GB

הרשרושים האלה ממש מעצבנים.

פורסם

תשתיק את הLine In\Microphone בSound and audio devices

פורסם
  • מחבר

אתה לא רציני ,נכון?

פורסם

:lol:

כבר מזמן לא הייה מצחיק ככה בפורום...

כמה זיכרון יש לך? וכמה ממנו בשימוש?

לפעמים כשיש עומס על הזיכרון הווירטואלי (או משהו כזה) המערכת שומרת יותר הרבה מידי על ההרד דיסק במקום בזיכרון הפנימי...

פורסם
  • מחבר

לא,אתה טועה.. כבר ממזמן לא היה כאן כל כך הרבה ספאם.

ולנושא:

768MB

316MB בשימוש

עריכה: מצטער,יצא דאבל פוסט.. לא בכוונה.

פורסם

:kopfpatsch: אז תמחוק אחד :P

יש לך אולי איזה תוכנה שרצה באופן פעיל ברקע, לדוגמא עידכון של האנטי ווירוס או משהו כזה? גם כתיבה לחלקים שונים בHD בו זמנית עושה רעש מיותר...

וספאם יש פה תמיד ובשפע... היום זה גם מצחיק...

פורסם
  • מחבר

לא,זה קורה תמיד ובכל מצב.

ד"א הספאם אכן מצחיק,אבל גם הורס את הפורום.. אני לא אצטט את מה שאמרו עלינו במקום אחר.

ואי אפשר למחוק הודעות כבר.

פורסם

תשמע חבר זה יכול להיות בגלל דרייוורים של הכרטיס קול, אתה משתמש בכרטיס קול ON BOARD? היה לי רשרושים כאלה פעם כשהמעבד היה מנוצל 100% וגילגלתי בגלגלת...

פורסם

בכל פעם כשאני מעביר את גלגלת הדפדפן \ התיקיות במחשב אני שומע רישרושים חלשים מתוך ההארדיסק.

זה לא רק עם העברת גלגלת,זה גם קורה עם מזעור והגדלת חלונות ,העברת תפריט וכל מיני דברים כאלה.

אני כמעט בטוח שזה ההארדיסק כי זה מגיע מהכיוון שלו.

ההארדיסק:

Seagate 7200rpm Serial-ATA 120GB

הרשרושים האלה ממש מעצבנים.

האמת - גם לי זה קרה במשך תקופה מסויימת ואז זה הפסיק. אין לי מושג למה זה התחיל ולמה זה נפסק, אבל אני דיי בטוח שהרשרוש הגיע מהרמקול הפנימי ולא מהדיסק הקשיח. אולי יש בעיה עם המתחים בלוח, מה שגורם לרמקול הפנימי להשמיע רשרושים כאלו.

פורסם

הוא לא רמקול טוב בדכ אז הוא מחרחר לפעמים זה לא כזה בעייתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים