פורסם 2005 באפריל 2620 שנים בכל פעם כשאני מעביר את גלגלת הדפדפן \ התיקיות במחשב אני שומע רישרושים חלשים מתוך ההארדיסק.זה לא רק עם העברת גלגלת,זה גם קורה עם מזעור והגדלת חלונות ,העברת תפריט וכל מיני דברים כאלה.אני כמעט בטוח שזה ההארדיסק כי זה מגיע מהכיוון שלו.ההארדיסק:Seagate 7200rpm Serial-ATA 120GBהרשרושים האלה ממש מעצבנים.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים כבר מזמן לא הייה מצחיק ככה בפורום... כמה זיכרון יש לך? וכמה ממנו בשימוש? לפעמים כשיש עומס על הזיכרון הווירטואלי (או משהו כזה) המערכת שומרת יותר הרבה מידי על ההרד דיסק במקום בזיכרון הפנימי...
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר לא,אתה טועה.. כבר ממזמן לא היה כאן כל כך הרבה ספאם.ולנושא:768MB 316MB בשימושעריכה: מצטער,יצא דאבל פוסט.. לא בכוונה.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אז תמחוק אחד יש לך אולי איזה תוכנה שרצה באופן פעיל ברקע, לדוגמא עידכון של האנטי ווירוס או משהו כזה? גם כתיבה לחלקים שונים בHD בו זמנית עושה רעש מיותר... וספאם יש פה תמיד ובשפע... היום זה גם מצחיק...
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר לא,זה קורה תמיד ובכל מצב.ד"א הספאם אכן מצחיק,אבל גם הורס את הפורום.. אני לא אצטט את מה שאמרו עלינו במקום אחר.ואי אפשר למחוק הודעות כבר.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים תשמע חבר זה יכול להיות בגלל דרייוורים של הכרטיס קול, אתה משתמש בכרטיס קול ON BOARD? היה לי רשרושים כאלה פעם כשהמעבד היה מנוצל 100% וגילגלתי בגלגלת...
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים בכל פעם כשאני מעביר את גלגלת הדפדפן \ התיקיות במחשב אני שומע רישרושים חלשים מתוך ההארדיסק.זה לא רק עם העברת גלגלת,זה גם קורה עם מזעור והגדלת חלונות ,העברת תפריט וכל מיני דברים כאלה.אני כמעט בטוח שזה ההארדיסק כי זה מגיע מהכיוון שלו.ההארדיסק:Seagate 7200rpm Serial-ATA 120GBהרשרושים האלה ממש מעצבנים.האמת - גם לי זה קרה במשך תקופה מסויימת ואז זה הפסיק. אין לי מושג למה זה התחיל ולמה זה נפסק, אבל אני דיי בטוח שהרשרוש הגיע מהרמקול הפנימי ולא מהדיסק הקשיח. אולי יש בעיה עם המתחים בלוח, מה שגורם לרמקול הפנימי להשמיע רשרושים כאלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.