פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מה קשור אבל? גם אם יש לו תקציב למה להשקיע במסכים מתקדמים של 8 - 12 MS כל כך הרבה כסף שמסך זה דבר לא הכי חשוב במחשב.. לא עדיף להשקיע בCRT שגם כרגע פשוט יותר טוב מהLCD אולי תופס יותר מקום אבל עדיין יותר טוב, ולקחת איזה כרטיס מסך חדש? אולי יש לו ג'יפה 2 או 4?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים נחמד.. מה המפרט שלך? תביא את כולו.. וגם אתה יודע לא יהיה רע להחזיק איזה 1500 שקל בכיס אני לא מבין אותכם למה צריך לקנות את מה שעולה הכי הרבה ובהחלט לא הכי טוב.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים כי זה מה שהכי יפה, צורך פחות חשמל, פולט פחות קרינה, ולא נופל מביצועים של CRT.ומי שאמר שאחרי חודש נשרפים פיקסלים קנה אולי מסך מהחוברות של ישראכרט.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר יש לי וינווודס אקספי פרו ואם זה קריטי אז סרוויס פאק 2Pentium 41.70GHz256 ram80 GBאיזה עוד נתונים להביא?נ.באני לוקח בחשבון ששנה הבאה אני קונה מחשב חדש כי מה שיש לי עכשיו כבר עובד לאט והשחקים בו גםבגלל הכמות הראם הקטנהאני לא רוצה להוסיף כי גם ככה זה עוד סתם כסף כי שנה הבאה אני יקנה מחשב חדשמה שבטוח יהיה בו גיג'ה ראם כרטיס מסך חדש ו240 ג'יגהמעבד לא סגור עדיין כי עד אז יצאו חדשים אבל אני יקח מעבד של AMDאז בגלל זה חשוב שיש מסך איכותי כי משנה הבאה המסך יעבוד קשה על משחקים כבדים וסרטים ועבודה בפוטושפו
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר אבל זמן תגובה כזה טוב לסרטים?אני יודע שהוא מציון למשחקיםאבל סרטים קראתי שזה לא משוו
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים איזה דיון מיותר.פותח הדיון.לך לתצוגה בחנות תעשה השוואה תבחר מה אתה רוצה!אף אחד פה לא יכל להגיד לך מה יותר טוב לך(ואתה יכל להתעלם ממי שכן אמר לך).אתה צריך לראות איזה תצוגה אתה מעדיף, ההבדל בין LCD לCTR הוא גדול אבל לכל צד יש יתרונות משלו, תבחר לבד מה אתה מעדיף.זה עניין של טעם, אני אישית מעדיף CTR, ויש עוד הרבה כמוני.יש אנשים שמעדיפים LCD.אבל אם אתה מיתכון לשחק במחשב תזכור שLCD לא תומך ברזולוצייות שונות, הוא תומך אבל זה מוריד מהאיכות בהרבה.זה אומר שאתה תשחק ברזולוצייה גבוה מאוד, ואם תרצה להוריד אותה זה יפגע באיכות.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים לא יעזור להסביר לו על כל טכנולוגיה אפילו אחרי 10 עמודים של הדיון.כי ברגע שהוא ילך לחנות הוא יראה לבד מה הוא מעדיף מבחינת איכות.השיקולים היחידים שהוא צריך להיות מודע להם הם האורך חיים\פיקסלים שרופים\קרינה\חשמל וכל מה שלא קשור לאיכות תמונה, זה בסדר להסביר.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר מה דיון מיותרהייתי בבאג באופיסדיפו בחנויות מקומיות ולא ממש ראיתי הבדליםבגלל זה פניתי לפורוםבנתיים המסך של ה8 הכי טוב זה של סמסונג שיש להם גם ניגודיות מעולה של 1:800 אבל הבעיה אצלם שנשרף מהם הפיקסלים במסכים שלהםוגם הוא יקרוהשני הוא של בנקיו שהם לא טובים כלכך
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר ומה עשיתם ממני פה אחד ש-בור במחשביםשאני ראסמי לאפניתי לפורום הזה כי יש מבינים יותר ממני במסכים ורציתי להתייעץ לבקש חוות דעת עזרה וכו' שאני לא סתם יקנה מסך ויתבאס ממנו ויגלה כל מיני פאקים שיש למסךדרך אגב תודה לכל המגיבים
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אם לא ראית הבדלים בין CTR לLCD השיקול היחיד שיש לך לעשות זה השטח על השולחן ביחס למחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.