פורסם 2005 באפריל 2620 שנים קיבלתי DVD X16 LG איך אני מתקין אותו בלוח אם ?יש לי מערכת הפעלה winxp sp2תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אז ככה:קודם כל אל תשכח לנתק את המחשב מהחשמל!על הלוח יש בד"כ שני מחברי IDE.לכל מחבר יכולים להתחבר שני התקנים.אם יש לך HD שמחובר לחיבור הראשון,חבר עם רצועת IDE את ה-DVD למחבר השני.יש בגב ה-DVD חתיכת פלסטיק קטנה שנקראת Jumper(או מגשר בעברית).אם ה-DVD יושב לבד על החיבור השני,עדיף שתחליף את המגשר למצב של Master(כדי שאם תרצה לחבר צורב,תוכל לעשות זאת כ-Slave).את הכבל IDE אתה מחבר,כאשר הסמן האדום על הכבל פונה לכיוון חיבורי המתח.את כבל המתח אתה מחבר מהספק-יש רק דרך אחת לחבר אותו.כשהכל מחובר סגור את המארז,חבר לחשמל ותדליק את המחשב.מערכת ההפעלה תזהה אותו לבד ותתקין את כל הדרוש להפעלתו.דבר חשוב:אחרי 4 שינויי אזור ה-DVD שלך ינעל על אזור מסויים.יש 7 אזורים ביניהם אירופה(שזה האזור שלנו) וארה"ב וקנדה.על מנת למנוע את ההנעלות על אזור מסוים יש תוכנות שונות ברשת שיודעות "לעבוד" על הכונן.תריץ חיפוש ב-www.google.co.ilבהצלחה ומקוה שעזרתי, יוחאי.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר הבנתי תודה אחי מחברי IDE הם שחורים כאלה ?ואין מצב שאם אני מחבר אותם יקרה משהו נזק למחשב?וגם צריך לחבר מתח מהספק לDVD נכון?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מתח צריך, יש רק כיוון אחד. מחברי IDE הם אפורים / שחורים, רק שים לב שצריך לחבר אותם בכיוון הנכון, החוט האדום שלהם הוא איפה שרשום 1 בחיבור עצמו (בד"כ בלוח המודפס, ובכונן זה כשהחוט האדום קרוב יותר לחוט החשמל).
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים כבל מתח אפשר לחבר רק בדרך אחת. כבל נתונים-אם תחבר הפוך הכונן פשוט לא יזוהה.מעבר לזה לא יגרם שום נזק-אל חשש
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר תודה אחים שלי הבנתי ואתם בטוחים שלא שכחתם שום פרט?בחיבור עצמו (בד"כ בלוח המודפס, ובכונן זה כשהחוט האדום קרוב יותר לחוט החשמל)בחיבור עצמו(בד"כ בלוח המודפס .............לא הבנתי למה אתה מתכוון אחי תפרט לי כדי שאוכל להבין תודה לכולם שעזרו לי
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים תסתכל על הלוח.. יש לך כבר את הכבל של ההארד דיסק מחובר עליו, אם אתה מחבר כבל נוסף, פשוט תדאג שהכיוון של החוט האדום יהיה כמו בזה שכבר מחובר..
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר הבנתי גבר תודה אבל תוכל להראות לי תמונה כדי שאני יראה הסוג של הכבלים כי פשוט אני צריך להרכיב לדודים שלי את הDVD במחשב בבית שלהם תודה גבר ומקווה שתראה לי את התמונה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים עריכה: יש לך פה מדריך מפורט: http://www.anewshop.com/dvdrw/install.html כדאי לך מאד לקרוא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.