פורסם 2005 באפריל 2620 שנים הי, אולי אתם תוכלו לפתור לי את התעלומה.הייתי צורבת DVD X8 בזמן של 10 דקות (צרבתי קרוב ל-50 DVS's)לאחרונה, ואני לא יודעת מה השתנה, זמן הצריבה גדל משמעותית ל-25 דקותלמרות שקנפגתי את ה-nero לעבוד עם Cache מקסימלי ועם Buffer מקסימליהצורב הוא NECX16 שכמובן מגיע ללא Driversהאם למשהו יש רעיון ?אני עובדת עם Windows xp proffesional ומחוברים שני כונני DVD אחד לקריאה בלבד והשני הוא הצורבבתודה מראש
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים תבדקי שהצורב עובד ב Ultra DMA Mode 2 (זה נמצא במאפיינים של בקר ה IDE אליו מחובר הצורב, ראי תמונה).[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים יכול להיות ששינית את סוג המדיות? מדיות פחות איכותיות יגררו זמני צריבה גבוהים יותר
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר הי, פתרתי סוף סוף את התעלומה ועכשיו אני מצליחה לצרוב ב-10 דקותתבדקו ב-Device Manager תחת IDE ATA/ATAPI האם ה-Dvd drivers ממופה נכוןכלומר האם ב-Secondary IDE Channel אם אתם לוחצים על Advance Settingמהו ה-Transfer mode הוא צריך להיות על DMA if availableומהו ה-Current Transfer mode הוא צריך להיות על DMAאצלי ה-Current Transfer mode היה על PIO modeואי אפשר לשנות את זהאז מחקתי את ה-Secondary IDE Channel ועשיתי Restart וראיתי שה-Current Transfer modeהשתנה על DMA וזה פתר את הבעיהתודה למי שכתב את הפתרון קודם, אבל לא ראיתי את ההודעה לפני ועבדתי קשה בבית לפתור את הבעיה הזוכדי לדעת האם ה-DVD שלכם הוא על Primary או Secondary IDE Channelיש לבדוק ב-Nero information setting ושם גם תוכלו לבדוק האם עובד על DMA או לא.בהצלחה ותגידו לי אם זה פתר גם לכם את הבעיה
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני חושב שכל מי שכונן אופטי אצלו לא מוגדר במצב DMA, אולי לא יידע שזו הבעייה, אבל בהחלט יידע שקיימת בעייה כלשהיא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.