פורסם 2005 באפריל 2620 שנים טוב קניתי את הצורב הזה:LG gwa-4161b DVD WRעכשיו השאלות שלי זה ככה:1. האם הוא טוב? מיכיוון שחיפשתי אותו באינטרנט ומצאתי רק דגמים אחרים כאילו לא מצאתי את הדגם הזה ואם הוא לא כול כך טוב אז איזה דגם אני צריך לקחת או איזה חברה קניתי את הצורב הזה ב400 ש"ח זה לא ניראה לי כול כך הרבה כסף2. הוא תומך בדואל לייר מה שהבנתי מזה שהו תומך בצריבה דו שיחבטית שזה אומר 8.5 אם אני לא טואה איך אני מישתמש בזה אני צריך דיסקים מיוחדים בישביל זה או שלא יודע מה?(אם אני טועה במשהו אז תגדו)תודה רבה לכל עזרים!!
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים תחליף מהר, קנית דגם ישן...LG GSA-4163B (עולה כ-380 ש"ח עם שנתיים אחריות)אוNEC ND3520A (עולה כ-330 ש"ח עם שנתיים אחריות)מחירים ב-ZAPלגבי השאלה השנייה, כן, צריך דיסקים מיוחדים אבל הם עולים עשרות שקלים כיום ולא כדאיים לרכישה, כך שתישאר עם הרגיל (4.7GB).
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר אני מעדיף את הlg אתה אומר זה הדגם הכי טוב שהוא עולה 380? אם כן אז אני יחליף תודה לך ויש אולי שימוש מיוחד לצריבת 8.5 כאילו משהו שהוא מיועד לו?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים כן תחליף מהר לאחד מהצורבים שרשמו כאן למעלה..אני אישית מעדיף את ה-LG 4163Bלא הבנתי את השאלה שלך..נסה לנסח אותה מחדש..
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר שאלתי הריי הדיסק זה 8.5 וזה ענק אז אוליי יש לו שימוש מיוחד כאילו בישביל משהו מיוחד ששוקל 8.5? :s05:ואני מחליף אותו עוד היום מקווה שהייה לו את הדגם החדש!!!
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים הנפח הגדול ניועד בעיקר לגיבוי סרטי DVD.בפועל אני יכול להגיד לך שאני מגבה על דיסקים של 4.7GB והאיכות ממש ממש טובה.לדעתי לא שווה להשקיע בדיסקים עם שיכבה כפולה בגלל מחירם המופקע.תקנה דיסקים טובים של Verbatim(יש עליהם מבצע באופיס דיפו-ולא אני לא עובד שם).הבנתי מחברי הפורום שהצורבים של LG מעדיפים מדיות מסוג DVD+R,אבל עם מדיות מסוג DVD-R יהיו לך פחות בעיות מבחינת תאימות לנגנים ישנים.שוב,תקנו אותי אם אני טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.