עבור לתוכן

מספר בעיות מטרידות בכוננים

Featured Replies

פורסם

שלום,

כבר זמן רב אני נתקל במספר בעיות מעצבנות ומטרידות:

1. יש לי שני שני כונני CD-ROM: רגיל וצורב. מדי פעם, כשאני עושה ריסטרט למחשב, פתאום אחד מן הכוננים לא מזוהה ע"י Windows (יש לי XP), ואני חייב להיכנס ל-Device Manager ולעשות Detect new devices כדי שהכונן יזוהה.

2. אחד מן הדיסקים הקשיחים שלי (ששמורים עליו כל המסמכים שלי!) סובל מאותה בעיה של חוסר זיהוי, רק שהפעם זו בעייה יותר בסיסית, ולא רק בעיה ב-Windows. אפילו בביוס הדיסק הזה לא מזוהה כשהבעיה קורה, והדרך היחידה להתמודד עם זה היא לכבות את המחשב ולהדליק אותו לאחר כחצי שעה. יש לציין שחוץ מן הבעיה הזו, הדיסק הקשיח הזה עושה בעיות נוספות: קבצי הרצה של תוכנות התקנה פשוט נפגמים על הדיסק הזה לאחר כמה הרצות, ואני חייב להוריד אותם מחדש או לעשות להם unzip מחדש. ניסיתי לפרמט את הדיסק הזה מחדש וזה לא עזר. הדיסק הזה הגיע מחנות מחשבים שאני ממש לא סומך עליה ולפי דעתי יש בהחלט סיכוי שהוא פגום ויש להחליפו (החנות הזאת נתנה לי גם כונן CD-ROM דפוק שהוצאתי מהמחשב כי הוא לא קרא חלק מן ה-CDs >:().

הבעייה השנייה היא בעדיפות עליונה עבורי מכיוון שכל ההורדות והמסמכים שלי שמורים על הדיסק הקשיח הזה.

מישהו יודע מה מקור הבעיות? אולי זה קשור לספק כוח (???), יש לי 300W ואני לא בטוח שזה מספיק בשביל כמות הדברים שמחוברים לי למחשב... :s05:

תודה מראש על כל עצה :D

גיא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים