פורסם 2005 באפריל 2520 שנים רגע לפני שאני פותח את המחשב יש משהו שאני צריך לדעת כדי לא ליצור בעיות בהתקנת דיסק קשיח חדש? פשוט לחבר אותו למקם ולפתוח את המחשב? או שיש לעשות משהו בביוס ? WD 80 ג'יגה SATA יפעל כסלייב תודה
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים תכין ברגים, וכבל SATA אחד ולפעמים צריך מתאם מולקס-SATAתכבה את המחשבתפתח את המארזתחבר את ההארדיסק למקום פנוי שיש לך בחזית המארזעדיף לשמור על כמה שיותר רווח בין הארדיסק להארדיסקתחבר את הכבל נתונים של הSATA בין היציאה של הלוח אם לבין ההארדיסקאם צריך מתאם אז תחבר אותותפעיל את המחשב תראה שבזיהוי הראשון של הרכיבים הביוס מזהה את ההארדיסקאם אין זיהוי תכבה את המחשבתבדוק שכל הכבלים מחוברים היטבותדליק שובאחרי שיש זיהוי בביוס תסגור את המארזוזהו מותקן הארדיסק חדשנ.בבSATA אין מסטר וסלייב
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים חסר עוד פרט....אחרי שנוצר זיהוי בלוח-אם...אתה עדיין לא תיראה שנוספו לך עוד 80 ג'יגה...אתה מדליק את הwin לוחץ מקש ימני על המחשב שלי--->ניהול--->ניהול דיסקים--->ושם תהפוך את ההארד-דיסק החדש לזמין...אם יש בעיה בלהפוך אותו לזמין\או שאתה לא מבין את אחד השלבים בזמן שאתה הופך אותו לזמין...אז תעשה print screen ותעלה לאתר ונעזור לך...
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר אוקיי אז ככה כשאני מדליק את המחשב באיזשהו שלב אני מגיע לraid והוא מזהה הארד דיסק חדש של WD וכשאני ממשיך אין בWIN כלום וגם לא אחד חדש בניהול דיסקים :\יש כנראה נשהו שאני צריך לעשות בביוס אבל מה?אממ נכנסתי לאזור של הגדרת פריימרי סלייב חדש וזה לא מצא אוטומטית אז עוד לא ניסיתי בסקונדרי אולי זה עובד ככה?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אתה לא צריך RAIDתבדוק היכן בביוס מבטלים את זה עכשיו אם כשהביוס עולה רשום שהוא מזהה את הדיסק אז לא צריך לשנות שום דבר נוסף בביוסוSATA לא קשור לפרימרי וסקנדרי וגם לא מסטר וסלייבתנסה לעשות חיפוש חומרה חדשה בווינדוסאיזה גירסת ווינדוס יש לך?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר התנתי את הדרייברים של הRAID שבא בדיסק של הלוח אם הכל הסתדר הורדתי גם איזו תוכנה מהאתר של WD איתחלתי את הכונן עשיתי אותו כאמצאי איחסון נוסף במערכת חילקתי למחיצות NTFS הכל בסיידר תודה אנשים :] יש רק משהו אחד שמעניין אותי...בחיבורים של ההארדיסק יש מקום אחד לחיבור כוח ועוד מקום לחיבור כוח עם מתאם מיוחד...חיברתי את שניהם לכל מקרה..זה עובד תקין אבל השאלה היא האם צריך את שתי חיבורי הכוח? באיזשהו מקום קראתי הוראות של WD להתקנה פיזית אבל רק אמרו מה כל אחד עושה לא אמרו אם צריך לחבר את שתי חיבורי הכוח או רק אחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.