עבור לתוכן

מחפש המלצות לדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

איך הווסטרן דיגיטאל?

יש סמסונג יש מקסטור אממ יש סי גייט ועוד כמה...

על מה אתם ממליצים ?

צריך משהו אמין שיחזיק כמו שצריך :]

יש לי AMD 2800

epox 8RDA3+

512 פנימי DDR

ספק של HEC 400

וזה נראה כל מה שצריכים לדעת

תודה :)

פורסם

מה התקציב שלך? וכמה ג'יגה?

פורסם

מה התקציב שלך? וכמה ג'יגה?

אם תגיד אנחנו נדע איזה דגמים יש באותו נפח של הגיגה כי יש אפילו של 60 160 ויש דגמים של חברות שלא כדאי לקחת בכל מיני נפחים........אז אם תגיד כמה התקציב זה יעזור

פורסם
  • מחבר

80 ג'יגה 400 - 500 שקל

פורסם

אתה יכול לקחת 160 גיגה ב530 שקל של מאקסטור אם אתה רוצה יש בKSP......מאוד מומלץ..... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוא גם צריך לעבוד כסלייב עם עוד כונן...זה משנה איזה?

פורסם

כל החברות שוות פחות הוא יותר כל חברה זה 10 שקל לפה ולשם קנה מה בראש שלך

עם צריך אחד גדול קנה ATA בימקום SATA

ATA=יותר זולים ולא פחות טובים.

פורסם
  • מחבר

יש לי אחד שעובד על ATA האם אחד יכול לעבוד על ATA והשני על SATA?

חח אני לחוץ פה עוד רבע שעה החנות נסגרת :P

פורסם

WD 7200 RPM 8MB Buffer

80GB סביבות ה 400 ש"ח

פורסם

כל החברות שוות פחות הוא יותר כל חברה זה 10 שקל לפה ולשם קנה מה בראש שלך

עם צריך אחד גדול קנה ATA בימקום SATA

ATA=יותר זולים ולא פחות טובים.

איזה שטויות אתה אומר פה בטונות......

אני לא הייתי ממליץ לך ללכת על הדגם 160 של הווסטרן.......תלך או על היטאצי או על מאקסטור....וגם סיגייט ...לפי המחיר שנוח לך....אבל לא הייתי ממליץ לקחת תדגם של ווסטרן ה160 גיגה....

ותקח SATA....טכנולוגייה יותר חדשה מהATA הישנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן נראה לי זה מה שאני קונה...השאלה היחידה שנותרה זה האם זה מסתכרן עם כל הארדיסק אפילו עם אחד מלפני 5 שנים :P ניפחו 40 ג'יגה על ATA

לא כתוב לי באברסט של מי הוא חח  

זה משנה?

והאם אחד יכול לעבוד על SATA והשני על ATA

פורסם

כן אין בעיה עם זה

פורסם
  • מחבר

טוף הבאתי את הווסטרן דיגי 80 ג'יגה 8 סאטא..אבל קניתי אותו ללא קופסא בלוג'יק פיסי עכשיו זה גם לא בא עם כבל חיבור חח..הסקתי מיזה שאחד הכבלים שהגיעו לי עם הלוח אם זה בשביל זה..אם לא אני אקפוץ מחר לקחת כבל..בכל מקרה מה אתם אומרים כדאי לעשות מחיצות? ואם כן איך..שאלתי את המוכר בקשר לסלייב והוא אמר שאם זה סאטא זה לא משנה מהזה זה יפעל כמו שזה (מקווה שהוא צודק חח)

תודה :]

פורסם

טוף הבאתי את הווסטרן דיגי 80 ג'יגה 8 סאטא..אבל קניתי אותו ללא קופסא בלוג'יק פיסי עכשיו זה גם לא בא עם כבל חיבור חח..הסקתי מיזה שאחד הכבלים שהגיעו לי עם הלוח אם זה בשביל זה..אם לא אני אקפוץ מחר לקחת כבל..בכל מקרה מה אתם אומרים כדאי לעשות מחיצות? ואם כן איך..שאלתי את המוכר בקשר לסלייב והוא אמר שאם זה סאטא זה לא משנה מהזה זה יפעל כמו שזה (מקווה שהוא צודק חח)

תודה :]

הוא צודק......זה הייחודיות של הSATA.....ד"א למה לקחת ווסטרן....היית לוקח את המאקסטור....לפי דעתי הביצועים שלו יותר טובים .... ;)

פורסם

אותו הדבר אין הבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים