פורסם 2005 באפריל 2620 שנים פסדר, גם ככה היבואנים לא ממש זריזים (אל תצפה שתוך יומיים זה יחזור לזיגזג).
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים נא להפסיק להלחיץ אץ הבחור.הכרטיס מסך התקלקל - קורה.יוחזר ליבואן ויוחלף לך.אין שום טעם לקחת כרטיס מסך של חברה אחרת.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני אגיב, למרות שכבר מסרת את הכרטיס לתיקון...haimvrt, לא רשמת כמה זמן יש לך את הכרטיס הזה - אם הוא בן כמה חודשים, אולי הצטבר עליו הרבה אבק שגורם להתחממות (או האטת המאוורר) וזה המקור לבעיות.אם הכרטיס בן כמה ימים בלבד (עד 14 יום, אם אני לא טועה), אתה יכול לגשת לחנות ולדרוש לבטל את העיסקה ולקבל את מלוא סכום הכסף בחזרה (יש חוקים להגנת הצרכן), ובכסף לקנות כרטיס אחר עוד באותו יום.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים הפתיע אותי שאף אחד עוד לא שאל את זה אבל זכרת לחבר את הכרטיס ישירות לספק עם חיבור המולקס?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים הכרטיס לפי מה שהוא אומר גם נדבק אצל זיגזג, אם הבעיה היתה אבק או חיבור מולקס או כל דבר אחר שאפשר לסדר במקום, אז הוא לא היה נשלח ליבואן.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אחרי שהתקנת את הכרטיס החדש פירמטת את המחשב?או שפשוט התקנת דרייברים?מה עם הדרייברים הקודמים הסרת קודם?- במידה ולא פרמטת.לא יודע אם מישהו שאל את זה...8 עמודים...:\
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אחרי שהתקנת את הכרטיס החדש פירמטת את המחשב?או שפשוט התקנת דרייברים?מה עם הדרייברים הקודמים הסרת קודם?- במידה ולא פרמטת.לא יודע אם מישהו שאל את זה...8 עמודים...:\WTF מה הקשר? ולמה שמישהו בכלל ישאל את זה?הכרטיס נבדק בזיגזג, והוא לא תקין! אז מה זה קשור לדרייברים שאצלו במחשב?!?!
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים WTF מה הקשר? ולמה שמישהו בכלל ישאל את זה?הכרטיס נבדק בזיגזג, והוא לא תקין! אז מה זה קשור לדרייברים שאצלו במחשב?!?!אהה אופס, חשבתי שהוא נבדק ונמצא תקין.מצטער.
פורסם 2005 במאי 120 שנים לא צריך להחליף שום דבר פשוט תעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך ואם זה לא עוזר תמחק אותם ותתקין מחדש את הדריבר הכי חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.