עבור לתוכן

הצילו!!! המחשב התחיל להשמיע רעשים של מכסחת דשא!

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מחשב AMD ATHLON XP 2500+ שקניתי לפני שנה וחצי בערך, והא מתפקד טוב והכל, אבל פתאום בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי רעשים של מכסחת דשא מדי פעם, ממש רעשים מעצבנים כאלה שמזכירים לי את הרעשים שהמחשב הישן שלי היה עושה (פנטיום 1 166 מגה הרץ)...

יש במארז כמה מאווררים שקניתי עם המחשב (אני הרכבתי את המפרט שלו)... חום המעבד בדרך כלל (על פי המסך שמופיע כאשר המחשב עולה) הוא בסביבות ה-57 עד 60 מעלות (אם זכור לי נכון.... אם אתם מכירים תוכנה שראה לך מה החום של המעבד בכל רגע נתון אשמח לקבל לינק אליה) והרעש לאו דווקא קורה בזמני עומס מסוימים על המחשב.

מקווה שתוכלו לעזור לי ולייעץ מה עליי לעשות...

תודה מראש,

ניר.

פורסם

עד שלא תוודא מהיכן הרעש מגיע , לא יהיה אפשר כ"כ לעזור לך...

גורם הרעש הנפוץ ביותר הוא מאווררים שזקוקים לניקוי ושימון , אם אכן המאווררים הם הבעיה , תשתמש במדריך הזה כדי ללמוד איך לנקות ולשמן אותם כראוי.

בהצלחה.

פורסם

הרעש בטח נובע מאחד המאווררים שלך. נסה להצמיד אוזן למארז (ועדיף שיהיה פתוח...) ולאתר את מקור הרעש.

פורסם

בקשר לתוכנה שתראה לך את הטמפרטורות של המחשב בזמן אמת - אני משתמש ב Motherboard Monitor 5, שפיתוחה הופסק לפני בערך שנה, מה שאומר שאם הלוח שלך מספיק ישן, יש סיכוי שתוכל לעבוד עם MBM5.

הלינק:

http://mbm.livewiredev.com/

מה שכן צריך לדעת זה להגדיר נכון את החיישנים (לוח, מעבד, דיסק קשיח וכו'), וזה יכול להיות קצת מסובך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים