עבור לתוכן

סבבה דיסי .

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני לא נעול עליה.. כבר ניסיתי אלף תוכנות והגעתי למסקנה שהיא האידאלית בשבילי.

דבר שני, לוגו של תוכנה זה לא פרסומת :bash: כאילו זה כן אבל זה לא כמו פרסומת של חיתולים :\

דבר שלישי, אין עוד פרסומות חוץ מהלוגו של התוכנה .

דבר רביעי זה שאין להם כשרון בציור ודמיון זה הופך את התוכנה לרעה לשימוש  ::)

ודבר חמישי עם אתה אומר שהיא עושה אותו דבר חוץ מהשטויות ברקע אז סבבה, אבל שלפי מה שהבנתי ממך השטויות ברקע זה לוגו של התוכנה ואפשרות לעברית, תקן אותי עם אני טועה ? (ממתי זה חסרון ?  :silly:)

ואחרון חביב זה נראה לך כמו עברית ?

[attachment deleted by admin]

• תגובות 32
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר ראשון, אני יודע שיש לזה גם אפשרות באנגלית, אז מה בדיוק הופך את זה ליותר טוב ממודים אחרים של DC++ עם אפשרות להורדה ממקורות מרובים?

דבר שני, שכחת לצרף תמונה של התהליכים...בטח 40 פאבים פתוחים לא הולכים ברגל ::)

דבר שלישי-הם לא מעודכנים, יצאה כבר גירסה 0.674 ;D

פורסם

בלאט,כבר ניסיתי את כל המדריכים(בכל אופן אלו שרשומים באתר שלהם(http://sababadc.6x.to) ועדיין המהירות עלובה.

אני מבין אז שאין לכם עצות פלא בשבילי,חבל :'(.

פורסם

כמה אתה משתף?

פורסם

כ 20GB +-(כרגע 23 אבל עוד לא עשיתי סינון וסידור לכל מיני קבצים שיש לי על המחשב,וכנראה יעופו איזה כמה גיגה)

פורסם

תנסה לשתף לפחות 40-30

אני יודע שהרבה האבים מגבילים בקטע הזה

פורסם

תנסה לשתף לפחות 40-30

אני יודע שהרבה האבים מגבילים בקטע הזה

:lol:... :-[... :'(

אני משתף כל מה שיש לי(חוץ מקבצים אישיים,הגדרות,וינדוס וכו',בקיצור כל מה שבכונן C).

פורסם

באיזה מההודעות שלי ראית שהשוותי את הסבבה למודים אחרים ? לא אמרתי שמודים אחרים גרועים יותר.

ובקשר לProcesses אתה Happy ?

אני מניח שלפעמים זה יכול להגיע יותר משהו כמו 80 מקסימום.. וכמו שאולי לא שמת לב המחשב שלי לא בדיוק חלש ואין לו ממש בעיה להריץ את זה.

וLikantrop אתה בכלל בכללי מצליח להתחבר להאבים ?

עם כן הבעיה היא לא בשיתוף, וגם אם כן יש מלא האבים שהדרישות שלהם היא 1GB ויש הרבה מאוד אנשים שמה..

בקשר למקרה שזה בעיה אחרת בטוח פספסת משהו במדריכים שמה.. יש לך FireWall יש לך ROUTER, יש לך SP2 ? לכל אחד מהמקרים האלה יש שם מדריך

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן, ברור שאני מתחבר להאבים לכאלו ששהשיתוף וא 1GB ויותר.

ממה שציינת יש לי SP2 ואני משתמש בפיירוול של וינדוס.

בנוגע לSP2 אז עשיתי מה שצריך(היה לי את הפאטץ' הזה עוד לפני סבבה),בנוגע לפיירוול אז אמרתי לו לאשר את סבבה.(זה די בסיסי).

וכלום... :'(

פורסם

כעת אני מתקין את RevConnect ואני אבדוק אותה קצת זמן

אני המון זמן משתמש ב ++DC ואני מאוד מאוד מרוצה למרות שאני מוריד רק ממקור אחד .......

פורסם

כעת אני מתקין את RevConnect ואני אבדוק אותה קצת זמן

אני המון זמן משתמש ב ++DC ואני מאוד מאוד מרוצה למרות שאני מוריד רק ממקור אחד .......

אז עכשיו תבין כמה זמן ביזבת בהורדה ממקור אחד מסכן, כשיכולת להוריד מהרבה יותר בו זמנית ;)

פורסם
  • מחבר

חדל בולשיט מה שאתם עושים פה !

אז נכון שסבבה מבולגנת ונראת כאילו ילד רשם אותה בבית כנסת באמצע תפילת כל נדרי . :kopfpatsch:

אבל בקטנות נו בחיית זה מה שמפריע לכם ? הפרסומות השם למעלה ?

או שהעמוד הראשי לא נראה יפה ?

אני לא יודע מה יכול להיות בRevConnect הזה יותר טוב מהסבבה , כי למען האמת אני מחובר ל 20 האבים ככה והיא הרבה פעמים מורידה לי על המהירות המקסימלית שאני יכול ....

קיצר תהנו ! חדל אימיול :nono:

פורסם

אז עכשיו תבין כמה זמן ביזבת בהורדה ממקור אחד מסכן, כשיכולת להוריד מהרבה יותר בו זמנית ;)

אני לא יודע מה איתך אבל אני הייתי מוריד מאנשים שהיו שולחים לי ב 70 קילו וצפונה .......

חדל אי מיול - מצחיק ונכון ביותר בו זמנית

פורסם

ולי יצא בדרך כלל להוריד מכאלה ששלחו 30 קילו ודרומה :lol:

בכל מקרה אתה תרגיש מיד בהבדל :-*

פורסם

בינתיים אני רואה שאני מוריד ב 70 ומשהו ממקור אחד ........

לא רואה שיפור - ד"א אתם על אקטיב או פאסיב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים