עבור לתוכן

סבבה דיסי .

Featured Replies

פורסם

טוב , קיצר אני לא מבין את כל הקטע של האימיול וכל החרא הזה שמוריד לך בערך על 20 בייטים לשניה ..

יש את התוכנה DC++ ויש לה גם גרסא של סבבה SababaDC

התוכנה מורידה ממש בקצב רצחני , יש בא הכל וניתן למצוא הורדה , פרטים ומידה ב

www.sababa.6x.to

אמ... אם אני לא טועה איזה טכנאי מהמכולת אמר שלא כדאי להשתמש בה , כי כל העולם חוגג לך על המחשב ...

קיצר תהנו אנשים .

ואם היא באמת פותחת את המחשב שלך לכל חריץ תרשמו פה !

• תגובות 32
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מגדיר לה איזה תיקיות לשתף

פורסם

תוכנה שנראית כאילו ערס בן 13 עשה אותה

מבולגנת ומלאה בפרסומות מעצבנות

עזוב אותך מהסבבה הזאת, יש לה קוד דפוק-תשתמש במוד נורמלי של DC במקום בזבל הזה

strong dc++ או RevConnect עושים את אותה עבודה ומגיעים לאותה מהירות בלי שום בעיה, מי שיודע להסתדר קצת עם אנגלית בקלות ידע להפעיל אותן, ותאמין לי שזה שווה הרבה יותר :)

פורסם
  • מחבר

טוב .. אני אנסה את הגירסא הזאת ...

אז אם הסבבה היא תוכנה כל כך מהירה , למה עדיין אנשים משתמשים באימיול ?

פורסם

תוכלו להסביר לי באיזה פורטים היא משתמשת וכיצד להגדיר את הדברים שם?

פתחתי את הפורטים שרשומים באתר של הסבבה הזו ועדיין אני לא יכול לעשות חיפוש למשל ולהתחבר לשרתים..

פורסם

התוכנה מורידה ממש בקצב רצחני , יש בא הכל וניתן למצוא הורדה ,

טוב יכול להיות שזה רק אני, אבל...מה??

מבחינת חיפוש,בסדר היא עושה את העבודה(למרות שלדעתי לאימיול יש יותר דברים,אבל גם DC בסדר),אבל מבחינת מהירות...?

אולי זה רק אצלי,אבל כל קובץ נפרד שאני מוריד,לרוב הוא מורד במהירות שלא עולה על 1 KB.

כדי להשיג מהירות כוללת של כ20-30 KB,אני צריך להוריד בו זמנית כ60 קבצים ולפעמים זה מתנתק ומתחלף וכו'... אז כדי להשיג קובץ ספציפי,צריך לחכות הרבה זמן.

אם אצלך/כם זה שונה,אז תגידו מה לעזאזל אתם עושים?

וabnatan(או כל אחד אחר),אז למה הRevConnect אוstrong dc++ יותר טוב מסבבה?

פורסם

אני מוריד רוב הזמן שירים וקליפים מוכרים מאוד, ככה שאני מוריד בין 50 ל 170 קיי לשניה בדרך כלל.. כמובן שיש יוצאים מן הכלל ויותר מ190 אבל לא בדרך כלל.

שהורדתי שירים פחות מוכרים (ווסייד קונקשן וכאלה) הורדתי על 15-20...

המהירות לא מדהימה אבל גם לא רעה...

פורסם

בואו ואני אגלה לכם טריק קטן שאני פיתחתי :

יש את התונה נקראת NETLIMITER והיא מגבילה את קו האינטרנט במהירותו PER תוכנה ושם אתה מגבילים את מהירות התקשרות ל 5 קילו בייט לשניה בכללי ואז כתוצאה מזה המהירות של החיבור העולה עולה דראסטית ( זה פאק אצל בזק ) ואז מתחילים להוריד מהר ..... משהו בסביבות ה 70 קילו בייט לקובץ בתנאי ולשולח יש יכולת שכזו

פורסם

תוכנה שנראית כאילו ערס בן 13 עשה אותה

מבולגנת ומלאה בפרסומות מעצבנות

עזוב אותך מהסבבה הזאת, יש לה קוד דפוק-תשתמש במוד נורמלי של DC במקום בזבל הזה

strong dc++ או RevConnect עושים את אותה עבודה ומגיעים לאותה מהירות בלי שום בעיה, מי שיודע להסתדר קצת עם אנגלית בקלות ידע להפעיל אותן, ותאמין לי שזה שווה הרבה יותר :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

חח זה לא מצחיק, זה עצוב

סבבה זה מוד מעאפן ולא יעזור שום דבר

מה איכפת לי שהוא מוריד מהר אם כל הקוד מקור שלו דפוק

אני משתמש ב-RevConnect כבר יותר מחודש ולדעתי זה מוד שבנוי כמו שצריך(אומנם כשפותחים 20 האבים הוא לוקח בסביבות 80 מגה בתהליכים, אבל ככה כל מוד)

למה צריך תוכנה עם פול אופציות מיותרות כמו סבבה?

WoW.jpg

לפי דעתי עדיף משהו קצת יותר נקי(ויציב)כמו RevConnect:

revconnect9ha.png

פורסם

סבבה זה מוד מעאפן ולא יעזור שום דבר

מה איכפת לי שהוא מוריד מהר אם כל הקוד מקור שלו דפוק

אממ... העיקר אתה מוריד מהר...

למי אכפת אם הקוד מקור שלו דפוק או לא, הוא מוריד מהר!

פורסם

סבבה DC, היא אחלה תוכנה אני משתמש בה כבר קרוב לשנה והפרסומת היחידה שיש לה זה שהיא מפרסמת את עצמה ומנסה להגדיל את הטווח משתמשים שלי אישית זה לא מפריע.

התוכנה מעולה מבחינת הורדת אני מוריד כמעט הכל על 190 חוץ מדברים נדירים שאין הרבה משתמשים אז או שזה מוריד על 20-50 או שלפעמים זה ממש מדרדר אבל הכל משתנה כל הזמן ככה שזה לא ממש מפריע, עם הורדת במשך 10 דקות על 5 KB פתאום יכול להופיע עוד משתמש ותוריד על 105

כמובן שעם יש הרבה משתמש זה נשאר יציב ב185-190

בקשר לאנשים פה ששואלים איך להוריד מהר... אני לא מבין אותכם קשה לכם לקרוא ? יש איזה 7 סוגים של מדריכים על התוכנה לא כולל עוד כמה סרטים שעשו וסרטי פלאש זה לא כזה מסובך, אני לא מכיר מישהו שפעל לפי המדריכים האלה ונתקל בקשיי הורדה אלא עם יש לו בעייה ספציפית שההמדריך לא נוגע בה.

קישורים למדריכים תמצאו באתר הבית של סבבה DC

פורסם

מה הקשר לזה שאתה מוריד מהר-בשתיהן אתה תוריד בדיוק באותה מהירות וזה בדוק כי אני משתמש בה לא יומיים אלא חודש, כל סרט פופולרי או משחק היא תוריד על המקסימום אם אתה מחובר לככה 7-6 האבים גדולים

לא צריך מדריכים ולא בטיח-תשתף 40 ג'יגה ככה ותהיה לך גישה למספיק האבים-ככה תוכל למצוא מה שתרצה(חוץ מדברים ממש נדירים)

זה הכל-וחלאס עם המחמאות לסבבה-חרא מוד-ושם צולע ביותר לתוכנה... :lol:

פורסם

abnatan אתה קצת נסחף, זה מפריע לך שזה מחובר ל10 האבים ? לי זה מתחבר ל40 -50 כל פעם וזה ממש לא מזיז לי.. ואתה עוד רושם שאתה משתמש בתוכנה Rev עם 6-7 האבים איזה הבדל גדול הא ? אפילו עם פנטיום 3 אפשר להריץ את סבבה DC  עם 10 האבים והתוכנה תעבוד חלק.. ובקשר לפרסומות לא הבנתי כל כך על זה פרסומות אתה מדבר? על הלוגו של התוכנה ? אני מאמין שיש את זה בהרבה תוכנות, זה שלתוכנה יש לוגו של עצמה שמופיע לעמלה ביחד עם לינק לאתר הבית שלה זה לא בדיוק פרסומת :\

אני לא אומר שהRevconnect הזה תוכנה גרועה, אבל רואים שאתה נעול עליה..וזה לא משנה מה נגיד פה..

פורסם

אממ דווקא לי נראה שאתה נעול על הסבבה שלך

אני לא נסחף, ניסיתי את הסבבה על הפנטיום 3 שלי(המחשב השני)והיא איכזבה אותי קשות-סתם תוכנה מגעילה

איך אתה פותח 40 האבים בו זמנית? זה לא מפיל לך את המחשב?

על איזה פרסומות אני מדבר? על הפרסומות שהם דוחפים לך שם שהם עושים בעצמם-והלוגו מגעיל

חוץ מזה שאם תסתכל טוב תראה של-REVCONNECT אין בכלל לוגו

אני לא נעול עליה-לדעתי היא עושה בדיוק את אותו הדבר שהסבבה שלך עושה, ובלי השטויות ברקע

חוץ מזה תוכנות שיתוף בעברית זה לליימרים :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים