עבור לתוכן

היתנגשות בין כרטיס רשת לכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה

לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא

נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת

טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר....

יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode

וכרטיס קול - avance logic als 120

אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע

תודה.

פורסם

תגדיר בעיית ניתוקים - גם אני באינטרנט זהב ומדי פעם האינטרנט מתנתק סתם (במיוחד מאוחר בלילה). כנראה זו בעיה מצידם. נסה בחלון DOS (פקודת CMD) לרשום ipconfig/release ואחריה ipconfig/renew ואח"כ להפעיל שוב את החייגן. לפעמים זה עוזר.

מצד שני - היה לי פעם כרטיס רשת שפשוט הפסיק לתפקד כל כמה זמן - פשוט ראיתי הודעות שגיאה ב Event Viewer (נמצא תחת Administrative Tools) ואז האינטרנט היה מתנתק. הפיתרון היה, כמובן, החלפת הכרטיס.

במקרה הכי גרוע - תתקשר לתמיכה הטכנית שלהם (יכול להיות שתמתין דקות ארוכות, אבל בסוף יענו לך).

פורסם
  • מחבר

או קיי לגבי לטלפן אליהם אני לא צריך אני עובד שם ועשיתי הכול ואני יודע שזה בעיה בכרטיס

מסך שלי וניראה לי שזה בעיה אצלו כי שאני מתקין אותו המחשב לא מזהה אותו אני מתקין אותו

עם קובץ INI ומגדיר לבד את הטווח כתובות שלו משו חאפרי כזה זה יכול לגרום לבעיה?

כי צריך להגדיר בכרטיס רשת משו שנקרא HALF DUPLEX ולי אין את זה ...

פורסם

נראה לי שהדרייבר שאתה מנסה להתקין לכרטיס הרשת שלך הוא לא הדרייבר הנכון וזה המקור לבעיות.

Half Duplex אומר שאפשר רק לשדר או לקבל מידע ברגע נתון - לא שניהם ביחד. אני דיי בטוח שכבר שנים לא עובדים בצורה כזו - היום הכל זה Full Duplex.

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים